۷ نکته درباره غذاي رستوران

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77225
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    منوي خوب و سالم، منويي است که اين ويژگي‌ها را داشته باشد:
    1. منو‌هاي سالم‌تر، منوهايي هستند که حداقل 3 مدل يا بيشتر سالاد سبزيجات در آنها قرار داشته باشد.
    2. در رستوران‌هاي فست‌فود،‌ منوهايي که کمتر از سوسيس و کالباس در تهيه غذاهاي آنها استفاده شده و گوشت قرمز، ماهي، ميگو، مرغ يا سبزيجات، حجم بيشتري از مواد غذايي‌شان را تشکيل مي‌دهند، منوهاي سالم‌تري هستند.
    3. يک منوي خوب و سالم بايد علاوه بر درج قيمت تمام خوراکي‌ها،‌ آشاميدني‌ها، دسرها و پيش‌غذاها، ترکيب تک‌تک مواد غذايي به کار رفته در آنها را هم بنويسد.
    4. رستوران‌هاي برتر و سالم‌تر، غذاها و منوهاي غذايي خود را در 3 حجم و مدل مختلف ارائه مي‌دهند. يعني حجم و منوي غذايي آقايان، خانم‌ها و بچه‌ها در اين رستوران‌ها متفاوت است. به همين دليل، هم اسراف کمتري در چنين رستوران‌هايي پيش مي‌آيد و هم انتخاب حجم مناسب غذايي براي گروه‌هاي جنسي و سني مختلف باعث پرخوري آنها نمي‌شود.
    5. يک منوي سالم بايد علاوه بر آب، دوغ و ماء‌الشعير، انواع آبميوه‌هاي طبيعي را هم در خود جاي دهد.
    6. هرچه تعداد غذاهاي سوخاري در يک منو کمتر و تعداد غذاهاي گريل‌شده ( گريل‌شده با هواي داغ فر، نه با آتش مستقيم يا دود ذغال) در آن بيشتر باشد،‌ آن منو سالم‌تر خواهد بود.
    7. يک منوي سالم‌تر بايد در کنار انواع سوخاري به جاي سيب‌زميني سرخ‌شده و نوشابه، حداقل 2 مدل سبزي بخارپز همراه يک عدد ليموي تازه و يک ليوان آب يا آب مرکبات تازه ارائه دهد.
    منبع: Healthland

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.