-
نویسندهنوشتهها
-
۱ تیر، ۱۳۹۲ در ۱۱:۱۸ #77264zahra jamshidiمشارکت کننده
تهچين از غذاهاي سنتياي است كه اغلب با گوشت مرغ تهيه ميشود. اما براي تهيه اين غذاي ايراني بايد به نکتههاي زيادي توجه کرد كه يكي از آنها استفاده از برنج ايراني است. البته با اينكه بهتر است تهچين با برنج ايراني تهيه شود، اما به دليل قيمت بالاي اين برنج، برنج خارجي هم ميتوان به کار برد ولي هنگام جوشيدن به مدت زمان بيشتري نيازمند است. به نکتههاي ديگري هم براي پخت تهچين بايد توجه کرد:
1. بهتر است تابهاي كه براي تهيه تهچين استفاده ميكنيد، تفلون، پهن و با ديوارههاي صاف باشد تا در آوردن تهچين از آن راحت انجام شود.
2. ميتوانيد اين غذا را هم در فر و هم روي گاز تهيه كنيد. اگر آن را روي گاز ميگذاريد، تابه بايد در داشته باشد اما در فر بايد با كاغذ آلومينيوم روي غذا را بپوشانيد و چند سوراخ در آن ايجاد کنيد. در ضمن، ظرف غذا با كف فر فاصله داشته باشد و از حرارت دوطرفه استفاده نشود.
3. برخي افراد بعد از برشته شدن يك طرف تهچين، آن را ميگردانند و ميگذارند تا طرف ديگر آن نيز برشته شود اما اين کار به?هيچ?وجه توصيه نمي شود. کافي است اجازه دهيد يك طرف تهچين برشته شود.
4. براي هرچه خوشطعمتر شدن تهچين به آن گلاب اضافه كنيد تا عطر منحصربفردي پيدا کند.
5. قطر تهچين اهميت دارد و بهتر است از 7 سانتيمتر بيشتر نباشد زيرا ضخيم شدن بيش از اندازه آن، ظاهر مناسبي ايجاد نخواهدكرد.
6. حتما زعفران دمشده به مايه برنجتان اضافه كنيد. برخي افراد به اشتباه در مايه تهچين فقط پودر زعفران مي ريزند ولي اين كار باعث ميشود رنگ تهچين چندان طلايي نشود.7. تهچين بايد فقط با برنج تهيه شود، گذاشتن برشهاي سيبزميني يا نان كف تابه و ريختن برنج روي آن به طوري كه قسمت برشته تهچين نان يا سيبزميني باشد، به هيچ عنوان توصيه نميشود.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.