۶ نکته مهم افطاری

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77844
    zghasemi
    مشارکت کننده

    1 – در ماه مبارک رمضان اگر عادت به خوردن شام دارید، سعی کنید فاصله بین افطار و شام را زیاد کنید و فاصله بین شام خوردن و خوابیدن هم حداقل ۲ساعت باشد.

    2 – از طرفی سعی کنید در این دو وعده غذا را در حدی مصرف کنید که معده سنگین نشود.

    3 – غذای افطار باید به حدی سهل الهضم باشد که تا خوردن شام، کاملاً هضم و از معده خارج شود

    4 – با این حال توصیه می شود به خوردن افطاری متعادل اکتفا کنید و از خوردن شام بپرهیزید.

    5 – چنان چه گفته شد غذای افطار باید سهل الهضم باشد تا در هنگام سحر بدن برای دریافت وعده جدید آماده باشد.

    6 – برای این منظور انواع آش، حلیم، فرنی و حریره بادام که با آرد برنج قهوه ای و یا عسل و شیره انگور یا شیره خرما شیرین شده باشد و نیز نان و پنیر به مقدار کم و به همراه سبزی خوردن و مغز گردو و چند عدد خرما و یا یک خوشه انگور رسیده و شیرین مناسب است.

    #100970
    لیلی
    مشارکت کننده

    خانم قاسمی عزیز من شنیدم چون سوخت وساز بدن با روزه میاد پایین خوردن دووعده افطار البته متعادل کمی به سوخت وساز کمک میکنه
    اگه میشه بگین چی کار کنیم تو این ماه سوخت وسازمون نیاد پایین وبرای کاهش وزن موفق باشیم من رژیمای اینجا را دارم میگیرم
    ممنون

    #100972
    zghasemi
    مشارکت کننده

    دقیقا همینطور است
    مصرف یک افطاری سبک و 45-60 دقیقه بعد مصرف یک شام سبک می تواند به شما کمک کنند.
    در ضمن در ماه مبارک رمضان اغلب افراد فعالیت بدنی بسیار کمی دارند..شما می توانید در ساعات ابتدایی روز که هنوز سرحال هستید یا بعد از افطار فعالیت بدنی منظمی داشته باشید که این مسئله هم می توانند به بالا رفتن سوخت و ساز بدنتان کمک کند.
    پرهیز از مصرف غذاهای ممنوع هم می تواند به شما کمک کند. اگر دقیقا مطابق توصیه های ما رژیمتان را اجرا کنید قطعا نگران نباشید که بعد از ماه مبارک هم می توانید کاهش وزن مطلوبی داشته باشید و سوخت و ساز بدنتان تغییری نمی کند

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.