-
نویسندهنوشتهها
-
۱۹ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۶:۵۳ #77014zahra jamshidiمشارکت کننده
1. قهوه و نان سفيد نخوريد: قهوه کافئيندار، شکر و شيرينکنندههاي مصنوعي 3 خوراكياي هستند كه باعث كاهش سروتونين ميشوند. پس براي داشتن احساس بهتر هيچوقت سراغ آنها نرويد. غذاهاي فراوريشده مانند نان سفيد، انواع شيرينيها حتي آبنبات و کربوهيدراتهايي که فيبر کمي دارند مانند غلات سبوس گرفته نيز باعث كاهش سطح سروتونين ميشوند زيرا خوردن اين غذاها آزاد شدن سريع انسولين در خون را به دنبال دارد و اين باعث ميشود تريپتوفان به سادگي وارد مغز نشود و توليد سروتونين با مشکلات جدي روبرو شود.
2. دنبال تريپتوفان باشيد: براي بالارفتن سروتونين مغز غذاهاي دريافتي ما بايد حاوي يک اسيد آمينه به نام تريپتوفان باشد بنابراين اگر غذا محتوي تريپتوفان کمي باشد، ميزان سروتونين ساختهشده در بدن افت ميکند. کشک خشکشده، پنير، تخممرغ، تخمه آفتابگردان، کنجد، جو دوسر و انبه حاوي تريپتوفان زيادي هستند و موز، نان، پاستا، سيبزميني، نارگيل، نخود و سينهمرغ از نظر ميزان وجود ترپيتوفان در مرتبه دوم قرار ميگيرند.
3. دور الکل خط بکشيد: به آنهايي که فکر ميکنند نوشيدن مشروبات الکلي باعث شادابي ميشود، ميگوييم الکل هزاران ايراد کوچک و بزرگ در مغز شما ايجاد ميکند که يکي از آنها افت محسوس سروتونين است.
4. در معرض آفتکشها قرار نگيريد: مواد آفتکش و برخي پلاستيکها و مواد شيميايي نظير بيوفنلهاي پليكلرايد را نيز از ياد نبريد زيرا اگر در کارخانه توليد اين مواد کار ميکنيد يا فروشنده و مصرفکننده آنها هستيد، حتما در معرض خطر کاهش سروتونين مغز و عوارض ناشي از آنها قرار داريد.
5. مثبتانديش باشيد و مراقبه کنيد: در پايان بد نيست، بدانيد يکي از راههاي افزايشدهنده سروتونين در مغز، انجام مراقبههاي ذهني مانند يوگاست. مثبت انديشي نيز ميتواند سروتونين را افزايش دهد.۱۹ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۹:۵۴ #100613zghasemiمشارکت کنندهزعفران هم سروتونین زیادی دارد و احتمالا شنیده اید که چای زعفرانی باعث سرحالی و خوش اخلاقی می شود.
اخیرا در مورد فواید بستنی و تاثیر آن در ترشح سروتونین هم بحث هایی وجود دارد -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.