1. لبنياتتان كمچرب باشد: براي بهبود وضعيتتان، شير و ماست كمچرب را انتخاب و هر روز مقداري از آن را ميل كنيد. از مصرف محصولات لبني پرچرب مانند كره، پنير و حتي بستني خودداري کنيد.
2. از خوردن غذاهاي سرخشده خودداري كنيد: چون اين غذاها سرشار از چربي هستند و بهتر است در اين شرايط ميزان مصرف چربيها و روغنها محدود شود. مثلا ميتوانيد به جاي خوردن سيبزميني سرخشده، انواع تنوري آن را ميل كنيد يا اينكه آن را نيمپز و در كمي روغن فقط گريل كنيد.
3. شيريني، كيك و بيسكويت را از برنامه غذاييتان حذف کنيد: بهتر است مصرف مواد غذايي سرشار از كربوهيدراتهاي ساده و تصفيهشده را به حداقل برسانيد.
4. روشهاي پخت ايمن را انتخاب کنيد:روشهاي پختي نظير آبپز كردن، تنوري و گريل كردن و البته تهيه غذاها به صورت خوراك و خورش (كه در آنها از موادغذايي سرخشده استفاده نشده باشد)، از روشهاي مناسبي هستند كه ميتوانيد از آنها براي تهيه انواع غذاها استفاده كنيد.
5.روي بستهبندي روغنهاي مايع را بخوانيد: از آنجا كه اسيدهاي چرب ترانس موجود در روغنهاي گياهي باعث تشديد مشكلات کيسهصفرا خواهند شد، هنگام خريدن روغن مايع روي بستهبنديشان را بخوانيد و محصولي را تهيه کنيد که ميزان اسيدهاي چرب ترانس آن صفر باشد.