-
نویسندهنوشتهها
-
۱۶ فروردین، ۱۳۹۰ در ۰۵:۰۲ #70070mosaviمشارکت کننده
77 درصد مردان دچار کمبود منیزیم، ویتامین D و ویتامین B12 هستند. طبق مقالهای که در مجله health منتشر شده است خوردن 5 ماده غذایی برای مردان ضروری است.
ویتامین مصرف ویتامین D برای داشتن اسکلت و استخوانهای سالم ضروری است. طبق تحقیقی که در مجله Circolation منتشر شده است افرادی که دچار کمبود ویتامین D هستند احتمال بروز سکته قلبی در آنها 80 درصد بیش از سایرین است. به گفته محققان دانشگاه بوستون باید در هر میلیمتر از خون 30 نانوگرم ویتامین D وجود داشته باشد. اگر ویتامین D خون از این مقدار پایینتر بود باید UI1400 مکمل ویتامین D مصرف کرد. 2. منیزیم: بررسیها نشان داده است که مردان معمولا دچار کمبود منیزیم هستند و تنها 80 درصد از 400 میلیگرم منیزیم مورد نیاز روزانه را دریافت میکنند. مصرف مواد غذایی حاوی منیزیم مانند لوبیا سفید یا 250 میلیگرم مکمل آن برای مردان توصیه میشود.ویتامین B12: برخی داروها مانند داروهای ضددیابت مانع از جذب این ویتامین میشوند. این ویتامین در مواد غذایی مانند انواع غلات موجود است.پتاسیم: بررسیها نشان داده مردان تنها 60 تا 70 درصد از پتاسیم مورد نیاز روزانه خود را که حدود 4700 میلیگرم است مصرف میکنند. یک موز حدود 400 میلیگرم و نصف آواکادو نیز 500 میلیگرم پتاسیم دارد.ید: بهترین راه به جای اینکه برای دریافت ید، نمک بیشتری بخورید این است که مصرف شیر یا ماهی را بالا ببرید. خوردن تخممرغ و ماست هم کمککننده می باشد.۲۹ فروردین، ۱۳۹۰ در ۰۲:۲۵ #97203madjdمدیرکلنیاز مردان به ویتامینD با زنان یکسان است؟
عوارض کمبود منیزیم چیست؟۳ اردیبهشت، ۱۳۹۰ در ۰۴:۱۶ #97265mosaviمشارکت کنندهکمبود منیزیم ، متابولیسم کلسیم و هورمون تنظیم کننده کلسیم را در بدن تغییر می دهد . بنابراین کمبود منیزیم ، عاملی خطر زا در ایجاد استئوپرز ( پوکی استخوان ) می باشد.دریافت کم منیزیم، باعث اختلال در ریتم قلبی و بروز حملات و سکته های قلبی می شود. مطالعات انجام شده در بیمارانی که به سکته ی حاد قلبی مبتلا شدند نشان داد که استفاده فوری از منیزیم پس از سکته ی قلبی سبب کاهش مرگ و میر بیماران می شود.
همچنین وجود منیزیم برای متابولیسم کربوهیدرات یاقند لازم است . ممکن است باعث آزاد سازی و فعال شدن انسولین یاهورمون تنظیم کننده قند خون شود . حال می توان فهمید که چرا کمبود منیزیم در افراد دیابتی نوع 1 و نوع 2 که خوب کنترل نمی شوند ، وجود دارد. اگر چه کمبود شدید منیزیم نادر است ولی علائم بالینی آن با لرزش ، اسپاسم عضله ، تغییرات شخصیتی ، بی اشتهایی ، تهوع و استفراغ مشخص می شود . تتانی ، پرش عضله، حرکات غیر ارادی، تشنج و کـُما نیز در افراد با کمبود شدید منیزیم گزارش شده است. کمبود حاد منیزیم در بیماران کلیوی ، درمان بادیورتیک ها، سوء جذب ، پرکاری تیروئید ، التهاب لوزالمعده ، کواشیورکور، دیابت، اختلالات غده پاراتیروئید ، استرس بعد از جراحی و راشیتیسم مقاوم به ویتامین D ، ایجاد می شود.
دریافت کافی (AI) ویتامین D برای بزرگسالان زن و مرد یکسان بوده و شامل 10میکروگرم در روز می باشد. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.