-
نویسندهنوشتهها
-
۲۴ آذر، ۱۳۹۲ در ۰۹:۴۷ #80896zahra jamshidiمشارکت کننده
1 پوره سیبزمینی
بسیاری از پورههای سیبزمینی بخصوص انواع آماده شده در رستورانها، حاوی مقادیری از کره، خامه، شیر کامل و یا پنیر خامهای ميباشند که سیب زمینی سالم را به بمبی از چربیهای اشباع تبدیل ميکند. شما ميتوانید سیبزمینیهای پخته ساده را در کنار سبزی يا سس سالسا انتخاب کنید. یک انتخاب دیگر استفاده از سیبزمینی شیرین پخته طبیعی است که غنی از ویتامین A ميباشد.
2- پیتزا
تنها یک برش از پیتزای ساده حاوی تقریبا 10 گرم چربی و 4/4 گرم از چربیهای اشباع است و همه ما ميدانیم که یک برش بدون سوسیس و کالباس یک سفارش معمول نميباشد، لذا توصیه ميشود فقط یک برش مصرف کرده و آن را با ترکیبات پرفیبر و سبزیها پر کنید.
3 لبنیات پرچرب
مواد لبنی غنی از مواد مغذی و همچنین میزان بالایی از کلسیم، پروتئین، ویتامینها و مواد معدنی هستند، اما زمانی که نوع پرچرب آنها را انتخاب ميکنید، شما مقدار بالایی چربیهای اشباع نیز دریافت کردهاید. زمانی که شما انواع بدون چربی و یا کمچربی لبنیات را انتخاب ميکنید، در واقع از تمامي فواید تغذیهای لبنیات بدون دریافت کالری یا چربی اضافی بهرهمند شدهاید. چنانچه شما فقط پنیرهای پرچرب مصرف ميکنید، به مقدار مصرف توجه کرده و آن را کنترل کنید.
4- غذاهای گیاهی مناطق گرمسیری
نارگیل، روغن نارگیل، روغن نخل یا روغن خرما و کره کاکائو به نظر سالم ميآیند، اما تنها غذاهای گیاهی هستند که حاوی چربیهای اشباع ميباشند. برچسبهای موجود بر روی این غذاها را بخوانید و ميتوانید در مقادیر کم از آنها مصرف کنید. شکلات نیز زمانی که بیش از حد مصرف شود ميتواند کلسترول را افزایش دهد.
5- پای و شیرینی
شیرینيهای پر شده با کاستارد و یا پنیر همگی مقدار بالایی از چربیهای اشباع را دارا ميباشند، زیرا این مواد غالبا حاوی کره، خامه، پنیر خامهای و یا شیر کامل هستند. این کره و یا روغن است که یک شیرینی را زیبا و ترد ميکند. پای میوهها را انتخاب کنید و بیشتر محتوای درونی آن را خورده و در جهت دریافت کالری و چربی کمتر، مقدار کمي از لایه رویی آن را مصرف کنید.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.