-
نویسندهنوشتهها
-
۲۴ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۰۶:۵۴ #76799zahra jamshidiمشارکت کننده
________________________________________
مصرف غذاهاي چرب، شور و شيرين از جمله اصليترين دلايل ابتلا به چاقي و بيماريهايي مانند بيماريهاي قلبي – عروقي، فشارخون و كلسترول بالاست. تحقيقي گسترده كه در زلاندنو، اروپا و آمريكا روي 73 هزار نفر انجام شد نشان داد در صورتي كه فردي در يك رژيم متعادل غذايي 30 درصد از سهم كالري دريافتياش را به چربي اختصاص دهد و بيش از اين ميزان مصرف نكند، وزنش 5/1 كيلوگرم و سايز دور كمرش 5/0 سانتيمتر كاهش پيدا ميکند و طي 7 سال اين تغيير سايز دوام خواهد داشت. در مطلب زير به شما چند راهكار معرفي ميكنيم تا شما نيز ميزان روغن مصرفيتان را کم کنيد.
1. براي پخت مواد غذايي از روشهايي غير از سرخكردن مثل گريل، كباب، آبپز و بخارپز كردن استفاده كنيد. اگر مجبوريد به موادغذايي روغن بيفزاييد، بيش از يك قاشق سوپخوري براي هر فرد روغن اضافه نكنيد.
2. براي تهيه سيبزميني سرخشده، سيبزمينيها را برشهاي نازك بزنيد و در مقدار كمي روغن در ظروف نچسب سرخ كنيد. حتي ميتوانيد روغن را كاملا حذف و همانند مرغ و ماهي آن را در فر كبابي كنيد.
3. براي پخت موادغذايي از ظروف نچسب استفاده كنيد. اگر قرار است ته ظرف را چرب كنيد مقدار كمي روغن را با فرچه به اطراف و كف ظرف بزنيد.
4. به جاي استفاده از روغن براي خوشطعمكردن غذاها از ساير ادويهجات و طعمدهندهها استفاده كنيد.
5. براي ريختن روغن در غذاها، حتما از قاشق سوپخوري استفاده كنيد. در اين حالت بهتر ميتوانيد ميزان روغن مصرفيتان را اندازهگيري كنيد.۲۴ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۱۱:۰۹ #100288madjdمدیرکلممنون از مطلبتون ولی مگه روغن برای خوش طعم کردن غذا استفاده میشه؟
۲۴ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۱۱:۱۶ #100289madjdمدیرکلوقتی در تهیه غذا از ظروف تفلون استفاده می کنید ناخود آگاه از روغن کمتری استفاده می کنید. چون این ظروف نچسب هستند ونیازی به ریختن روغن زیاد نیست ، مقدار روغن زیاد نیست ، مقدار روغن مصرفی را کم کنید مثلا اگر همیشه در غذایتان یک قاشق بزرگ روغن می ریختید الان دیگر آن را نصف یا یک چهارم کنید.
۲۵ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۰۹:۵۸ #100293zahra jamshidiمشارکت کنندهبله در برخی موارد از روغن برای خوش طعم کردن استفاده می شود .
مثلاً برای طبخ برنج نیازی به روغن نیست و بدون افزودن روغن نیز برنج پخته می شود ولی عادت به افزودن روغن داریم تا خوش طعم تر شود.۲۵ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۱۰:۰۲ #100294هانیهمشارکت کنندهروغن نباتی طعم غذا رو خوب میکرد خصوصا مرغ وقتی با روغن نباتی سرخ بشه خیلی خوشمزه میشه
۲۵ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۱۰:۴۵ #100295zghasemiمشارکت کنندهI9112839 جان به نظر میرسه که شما هنوز عادات غذاییتون رو اصلاح نکردین…امروزه روغن های هیدروژنه شده یا همان نباتی اصلا برای مصرف توصیه نمی شوند و جایگزین آنها باید روغنمایع باشد که البته میزان مصرف روغن مایع نیز باید محدود باشد
۲۵ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۱۳:۴۰ #100296هانیهمشارکت کنندهنه خانم قاسمی من که تازه غذا سرخ کرده دیگه اصلا نمیخورم حتی با روغن مایع! همه غذاهام اب پزه یک سال پیش یه جا مهمونی بودیم مرغشونو با روغن جامد درست کرده بودن چرب چرب بود و واقعا خوشمزه!
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.