_ به زمان پخت توجه کنید. پخت بیش از زمان تعیین شده باعث خشک شدن کیک می شود. بهتر است ۱۰ دقیقه قبل از به پایان رسیدن زمان پخت، کیک بررسی شود.
_ دمای فر را با دماسنج مخصوص فر مطابقت دهید. معمولاً دمای فر با آن چه نشان می دهد متفاوت است. پخت بیش از حد می تواند منجر به خشک شدن کیک شود.
_ ماست، ماست چکیده یا شیر بریده را با مقداری از شیر جایگزین کنید زیرا ماده اسیدی در آن گلوتن موجود در مایه کیک را نرم تر می کند. چربی زیاد در این مواد به کیک نرمی می دهد. با جایگزین کردن این مواد کیک مرطوب تر و نرم تر خواهد شد. برای تهیه شیر بریده، در یک لیوان شیر، یک قاشق غذاخوری سرکه یا آبلیمو بریزید.
_ برای کیک پخته شده ای که خشک است، چه باید کرد؟ مقدار یک پیمانه شکر را با ۲ پیمانه آب مخلوط کنید، روی کیک چند سوراخ ایجاد کنید و آب را روی کیک بپاشید. پس از جذب شدن این مایع دوباره روی کیک مقدار دیگری از این آب بپاشید.
_ قرار دادن کیک داغ در فریزر به مدت ۳۰ دقیقه باعث نرمی و مرطوب شدن کیک می شود.