-
نویسندهنوشتهها
-
۱۱ بهمن، ۱۳۹۱ در ۰۶:۰۱ #75363r.ahmadiمشارکت کننده
وقتی صحبت از آنتیبیوتیکها به میان میآید، داروهای طبیعی خوش میدرخشند!
با اینکه صدها آنتیبیوتیک طبیعی با درجه قدرتهای متفاوت وجود دارد، اما اینجا به ۴ مورد از بهترین آنها اشاره میکنیم:
روغن مرزنگوش — پادشاه آنتییوتیکهای طبیعی روغن مرزنگوش است که تحقیقات مختلف تاثیر آن را اثبات میکنند. البته، در این مورد هم مثل چیزهای دیگر، میزان قدرت محصول قابلتغییر است به همین دلیل بهتر است قبل از خریداری حتماً در مورد آن تحقیق کنید.
در سه تحقیق که توسط پاول بلاشی (Paul Belaiche) انجام گرفت، مشخص شد که روغن مرزنگوش ۹۶ درصد از همه باکتریهای پنوموکوک، ۹۲ درصد از باکتریهای نایسریا، پروتئوس و استافیلوکوک را از بین میبرد. بعضی رشتههای نایسریا در بیماریهایی مثل سوزاک یا مننژیت مسئول است.
پروتئوس نیز نوعی عفونت روده است و استافیلوکوک مسئول برخی انواع مسمومیتهای غذایی است. روغن مرزنگوش ۸۳٪ از استپتوکوکها و ۷۸٪ از انتروکوکها را که با گلودرد استرپتوکوکی، تب مخملک، تب روماتیسمی، سندرم شوک سمی، کیست، عفونتهای زخمی و آنورکسیا در ارتباط هستند را نیز از بین میبرد.
عصاره برگ زیتون — برگ زیتون، مثل بسیاری از آنتیبیوتیکهای طبیعی دیگر، یک ضدویروس خوب هم هست و این باعث میشود وقتی با نوع یک میکروب به خوبی آشنایی نداریم، انتخابی فوقالعاده باشد.
دکتر لی در دپارتمان علوم پزشکی در دانشگاه CHA کره، دریافتند که عصاره برگ زیتون درمقابل میکروبهای مختلف بسیار قوی عمل میکند. علاوهبراین، تحقیق آنها نشان داده است که برگ زیتون قدرت از بین بردن رادیکالهای آزاد را هم دارد. رادیکالهای آزاد با پیری و بیماری در ارتباط هستند.
سیر — سیر که یک آنتییوتیک طبیعی، ضدقارچ و ضدویروس قوی است، مادهغذایی است که حتماً باید به برنامهغذایی روزانهتان اضافه کنید. سیر که حاوی پتاسیم و ژرمنیوم، دو مادهمعدنی که موجب بهبود سلامتی میشوند، میباشد، به ترکیبات سولفوری خود بهویژه آلیسین نیز معروف است.
اینها موادشیمیایی گیاهی اصلی هستند که سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و بعنوان یک آنتیبیوتیک طبیعی عمل میکنند. پس زمانش رسیده است که چند تکه سیر در سوپ، سالاد و غذای موردعلاقهتان بیندازید و از فواید بسیار آن بهرهمند شوید. مصرف پودر سیر را فراموش کنید زیرا بیشتر فواید آن از بین رفته است.
چای سبز — یکی از ترکیبات فعال موجود در چای سبز، اپیگالوکاتچین گالات (EGCG)، در تحقیقات عاملی بسیار موثر دربرابر برخی باکتریهای دهانی شناخته شده است. ازآنجاکه چای سبز فواید بسیار زیاد دیگری برای سلامتی دارد، مثل توانایی عالی آن در تجزیه چربی ذخیره در بدن، خیلی خوب است که برای بهره بردن از قدرت آنتیبیوتیک آن نیز حتماً به برنامه غذایینتان اضافه شود. برای گرفتن بهترین نتیجه از آن، حتماً موقع نوشیدن آن را در دهانتان بچرخانید.
منبع:مردمان
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.