-
نویسندهنوشتهها
-
۱۰ خرداد، ۱۳۹۳ در ۰۸:۴۶ #83436s.shahemiمشارکت کننده
1- غذاهای چرب و فستفودها
مصرف بیاندازهی غذاهای چرب و گنجاندن انواع فستفودها و غذاهای آماده در برنامه و رژیم اعضای خانواده این روزها به عنوان یکی از شایعترین دلایل ابتلا به بیماری کبد چرب گزارش شده که ابتلا به آن در میان افراد کم تحرک و چاق در مقایسه با دیگر مردم بیشتر است.
2- مصرف زیاد ویتامین A
مصرف بیرویه و بیقاعده ویتامین A نیز میتواند یک عامل محرک برای ابتلا به بیماری کبد چرب باشد که در نهایت فرد را با خطر رسوب چربی در بافتهای کبد و اختلال در عملکرد این عضو رو به رو کند.
3- مصرف زیاد کربوهیدراتها
متخصصان تغذیه در آمریکا تاکید کردند که کاهش کربوهیدرات موجود در رژیم غذایی روشی سریعتر برای کاهش چربی کبدی است. دکتر جفری برونینگ استادیار طب داخلی در دانشگاه تگزاس گفت: کاهش میزان کربوهیدرات موجود در رژیم غذایی روزانه برای پایین آوردن مقدار چربی کبدی خیلی موثرتر از کاهش مصرف کالری است. در یک تحقیق که بر روی 18 شرکتکننده صورت گرفته است همگی به بیماری کبد چرب غیر الکلی مبتلا بودند. از این شرکتکنندگان در گروههای مختلف خواسته شد که مدت 14 روز مقدار کربوهیدرات یا مقدار کالری را در رژیم غذایی روزانه خود کاهش دهند. پس از دو هفته متخصصان با استفاده از تکنیکهای پیشرفته تصویربرداری متوجه شدند که مقدار چربی کبدی در گروهی که کمتر کربوهیدرات مصرف کرده بودند به میزان خیلی بیشتری کاهش پیدا کرد.
4- سردیجات طب سنتی
کبد بزرگترین پالایشگاه بدن و به طور طبیعی دارای مزاج گرم و تر است، سرد شدن کبد در اثر عوامل مختلف میتواند توانایی کبد برای تحلیل و متابولیزه کردن چربیها را کم کند و یا موجب انباشتگی چربی در بافت کبد و پیدایش کبد چرب شود. مصرف ترشیها و خوراکیهای سرد موجب سرد شدن کبد میشود و کسانی که به طور مادرزادی دارای مزاج سرد هستند باید در مصرف این خوراکیها احتیاط بیشتری داشته باشند. مصرف سرکه، آبغوره، سایر ترشیهای خانگی و خوراکیهای سرد نظیر ماست، دوغ ترش، خیار، کدو و غیره همچنین نوشیدن مایعات سرد نیز به تدریج موجب سرد شدن کبد میشود. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.