این چهار گیاه علاوه بر داشتن خواص متعدد برای سلامتی، میتوانند به غذای شما مزهای فوقالعاده ببخشند.
سیر
این گیاه تند و محبوب جایگاهی ویژه دارد؛ با عفونتها مبارزه میکند، احتمال ابتلا به سرطان را کاهش میدهد و قلب را سالم نگه میدارد. برای فعال شدن خواص متعدد سیر، باید آن را به خوبی خرد، رنده و یا له کنید. سیر به دستگاه گوارش و سیستم هورمونی نیز کمک میکند.
زنجفیل
زنجفیل حاوی آنتیاکسیدانی قوی است که التهابها را تسکین میبخشد، با بسیاری از بیماریها مبارزه میکند و از لخته شدن خون جلوگیری میکند. برای پختن غذایی سالم و خوشمزه میتوانید زنجفیل رنده شده و تازه را با گیاهانی همچون کلم براکلی، هویج، پیاز، کاهو و گوجهفرنگی ترکیب کنید.
زردچوبه
زردچوبه مهمترین منبع غذایی آنتی اکسیدان و ضد التهاب است. این گیاه در غذاهای هندی و ایرانی زیاد استفاده میشود. این گیاه به غذا رنگی روشن و دلپذیر میبخشد.
ترب
این گیاه علاوه بر خواص متعدد غذایی، سرشار از آنتیاکسیدان است. همچنین به گردش خون کمک میکند و دارای خاصیت ضد باکتری و ضدعفونی كننده است. ترب را به همراه شوید، موسیر و یا سیر میتوانید در ساندویچها مصرف کنید.
منبع: دنیای تغذیه