۴ راز سلامتی افرادی که مریض نمی‌شوند!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73298
    zghasemi
    مشارکت کننده

    حتماً شما هم افرادی را دیده‌اید که به ندرت مریض می‌شوند و یا اصلاً مریض نمی‌شوند! ما در این مطلب قصد داریم 4 مورد از اسرار این افراد را با شما در میان بگذاریم با ما همراه شوید.

    افراد سالم رژیم کم کالری دارند
    سال‌هاست که خیلی از متخصصان توصیه می‌کنند میزان کالری‌های دریافتی در رژیم غذایی روزانه 20 تا 30 درصد کاهش داده شود. نتایج پژوهش‌هایی که روی حیوانات انجام شده نشان می‌دهد داشتن رژیم غذایی کم کالری میانگین طول عمر را افزایش می‌دهد. نتایج پژوهش‌های اخیر نشان می‌دهد زمانی که کمتر غذا می‌خوریم احتمال ابتلا به بیماری‌های مربوط به افزایش سن مثل بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت و بیماری آلزایمر کاهش می‌یابد.
    اگر می‌خواهید سالم بمانید هر چیزی که دم دستتان می‌آید را نخورید و کالری بیهوده دریافت نکنید. دریافت کالری زیاده از حد و بیهوده، بدن را به سمت ابتلا به بیماری‌ها خواهد کشاند.

    pH خون افراد سالم متعادل است
    مواد غذایی مصرف شده در هنگام گوارش، مواد بازی یا اسیدی تولید می‌کنند. بدن انسان برای داشتن عملکرد خوب و پیشگیری از بیماری‌ها و به خصوص پیری پوست به pH ثابتی در حدود 7 نیاز دارد.

    نتایج پژوهش‌های اخیر نشان می‌دهد زمانی که کمتر غذا می‌خوریم احتمال ابتلا به بیماری‌های مربوط به افزایش سن مثل بیماری‌های قلبی عروقی، دیابت و بیماری آلزایمر کاهش می‌یابد
    تأثیر اسیدی شدن pH خون این است که بدن مواد معدنی را از استخوان‌ها بیرون می‌کشد تا سطح اسیدیته ی خون را پایین بیاورد. این حالت زمانی پیش می‌آید که گوشت قرمز، قند و غلات تصفیه شده‌ی زیادی بخورید و سبزیجات و میوه‌ها سهم اندکی در رژیم غذایی‌تان داشته باشد. برای همین سعی کنید در هر وعده غذایی نسبت مواد غذایی قلیایی به مواد غذایی اسیدی را 70 به 30 تنظیم کنید؛ یعنی 70 درصد مواد غذایی قلیایی مثل سبزیجات و میوه های تازه و 30 درصد مواد غذایی اسیدی مثل گوشت، تخم مرغ، پنیر، نان، آرد، پاستا، مواد غذایی صنعتی.
    توصیه می‌کنیم مواد غذایی اسیدی را با مواد غذایی به اصطلاح «جبرانی» مصرف کنید مثلاً گوشت را با سبزیجات، پاستاها را با گوجه فرنگی و پنیر را با انجیر خشک میل کنید.

    افراد سالم مخمر آب جو مصرف می‌کنند
    یکی از این افراد سالمی که اتفاقاً 83 سال نیز دارد خانم باربارا استون است که رمز سلامت خود را در این می‌داند که صبح به صبح مخمر آب جو را در آب حل و میل می‌کند. این خانم باستان شناس که دائم در بیابان‌های سوریه در حال اکتشافات است این عادت خود را به هیچ وجه ترک نمی‌کند حتی در سفرهای اکتشافی خود. مخمر آب جو (نه آن مخمرهایی که برای پخت نان استفاده می‌شود) منبع خوب ویتامین‌ها و مواد معدنی است مثلویتامین‌های گروه B، فسفر، سلنیوم، روی، آهن، مس، منیزیم، منگنز وپتاسیم. این مخمر همچنین حاوی فیبر است و برای پیشگیری از بیماری‌های قلی عروقی، رفع خستگی، افزایش اشتها، محافظت از کبد، تنظیم قند خون، کاهش کلسترول بد و غیره مفید است.
    خانم استون توصیه می‌کند که علاوه بر نوشیدن این مخمر پودر آن را روی پف فیل، غلات صبحانه یا ماست بریزید و یا اینکه به سوپ‌ها، سس‌ها و غذاهای آماده شده در فر اضافه و از خواص آن بهره‌مند شوید. توصیه می‌کنیم افرادی که به نقرس مبتلا هستند و همچنین زنان باردار یا شیرده و نیز افرادی که سیستم ایمنی بدنشان خیلی ضعیف است از این مخمرها استفاده نکنند.

    افراد سالم دوش آب سرد می‌گیرند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.