-
نویسندهنوشتهها
-
۱۷ بهمن، ۱۳۸۹ در ۱۴:۴۲ #69801azyمشارکت کننده
همه ما ممكن است اشتباهاتی را در مراقبت از پوستمان مرتكب شویم كه به نظر خودمان چندان مهم نیستند ولی در واقع تاثیر مخربی روی سلامت پوستمان میگذارند.
این خطاهای به ظاهر كوچك میتوانند پوست ما را پر از لك و جوش كنند و چهرهمان را بسیار مسنتر از سن واقعیمان نشان دهند…
افراد زیادی این خطاها را مرتكب میشوند و بعد با پوستهای پژمرده به متخصصان پوست مراجعه میكنند و درخواست كِرِمهای گرانقیمت میكنند، غافل از اینكه هیچ كِرِمی معجزه نمیكند و ما باید هر روز از پوستمان مراقبت كنیم. پس بهتر است كه خطاهای رایج در این زمینه را بدانیم و از آنها حذر كنیم تا پوستی شفاف، جوان و سالم داشته باشیم.
خطای اول: پاك نكردن صورت قبل از خواب
آخرشب است و شما خیلی خستهاید، سردرد شدیدی دارید، خیلی خوابتان میآید یا به سفر رفتهاید و در جنگل چادر زدهاید و… دلیل شما برای تمیز نكردن صورتتان هر چه باشد موجه نیست. این یكی از بدترین خطاهایی است كه ممكن است در مورد پوستتان انجام بدهید: اینكه بدون پاك كردن صورتتان به رختخواب بروید.وقتی هرچند وقت یك بار به بهانهای شستن صورت را به فردا موكول میكنید، آلودگیهایی كه در طول روز روی پوستتان نشستهاند، همراه مواد آرایشی كه استفاده كردهاید، در طول خواب جذب پوستتان میشود و همین موضوع زمینهساز ایجاد آكنه خواهد شد. تمیز كردن شبانه صورت 2 دقیقه بیشتر طول نمیكشد و به شادابی و جوانی پوست شما كمك زیادی میكند.
خطای دوم: این تصور كه بهترین محصولات خوب برای مراقبت از پوست، گرانترین ماركها هستند
این یك دروغ بزرگ است. تحقیقات متعددی ثابت كردهاند كه محصولات زیبایی ارزانقیمت با ماركهای معمولی كه در داروخانهها به فروش میرسند هیچچیز از كرمهای گرانقیمت با برندهای مشهور كم ندارند. برای انتخاب كرم یا پاككننده پوست مناسب كافی است به داروخانه بروید و محصولی با قیمت مناسب را انتخاب كنید و اتیكت محتویات محصول را بخوانید.بهترین مرطوبكنندهها و ضدچروكها برای پوست، كرمهایی هستند كه حاوی رتینوییدها، اسیدهای هیدروكسید آلفا، ویتامین C و اسیدهیالورونیك باشند. یادتان باشد بهترین محصول برای پوست محصولی است كه تركیب مناسبی از تمام این مواد باشد. ضمن اینكه گمان نكنید محصولات زیبایی پوست معجزه میكنند. شما باید مراقب تغذیه و خواب خود باشید و در ضمن برای اثربخشی محصولات پوستی باید حداقل تا 8 هفته پس از شروع مصرف تامل كنید.
خطای سوم: استفاده نكردن از ضدآفتاب در فصل زمستان
این هم یك اشتباه بزرگ دیگر. مهم نیست كه زمستان باشد یا بهار یا تابستان، هوا ابری باشد یا بارانی یا آفتابی. واقعیت این است كه اشعههای آفتاب همیشه حاضرند. پس یادتان باشد كه قبل از خارج شدن از منزل حتما از ضدآفتابی با اسپیاف حداقل 15 برای پوست صورت و دستهایتان استفاده كنید و با این كار از لك شدن و چروكیدگی پوستتان جلوگیری كنید.خطای چهارم: سیگار كشیدن
هیچچیز برای پوست صورت بدتر از نیكوتین سیگار نیست. مهم نیست كه شما تفننی سیگار میكشید یا همیشه، ولی بهتر است بدانید ترکیبهای شیمیایی سمی موجود در سیگار، باعث پژمردگی سلولهای پوست شما میشود. پس هرچه زودتر این عادت زیانبار را ترك كنید، به سلامت و زیبایی چهرهتان كمك بیشتری كردهاید.۱۸ بهمن، ۱۳۸۹ در ۰۲:۵۹ #96786کاربر عادیمشارکت کنندهمرسی.
ولی من اصلاً از ضدآفتاب استفاده نمی کنم نه زمستون نه تابستون، به خاطر اون حالت چسبندگی که داره وقتی صورت کمی گرم میشه شروع می کنه به عرق کردن برام غیرقابل تحمل می شه، نمی دونم باید چی کار کنم.۱۸ بهمن، ۱۳۸۹ در ۰۸:۴۱ #96793azyمشارکت کنندهسلام خانم ابوطالبی عزیزم منم دوست ندارم اما یک مارک بنام ا ک ت ی پ و ر هست که من خیلی دوستش دارم شماهم امتحان کنید البته الان یه سه ماهی هست که کم شده و قیمتش چند برابر شده حدودا 18 تومن هست به امتحانش می ارزه.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.