۴ نوع از بهترین گیاهان مخصوص پخت و پز

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75414
    e.amini
    مشارکت کننده

    این چهار گیاه علاوه بر داشتن خواص متعدد برای سلامتی، می‌توانند به غذای شما مزه‌ای فوق‌العاده ببخشند.
    سیر
    این گیاه تند و محبوب جایگاهی ویژه دارد؛ با عفونت‌ها مبارزه می‌کند، احتمال ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد و قلب را سالم نگه می‌دارد. برای فعال شدن خواص متعدد سیر، باید آن را به خوبی خرد، رنده و یا له کنید. سیر به دستگاه گوارش و سیستم هورمونی نیز کمک می‌کند.
    زنجفیل
    زنجفیل حاوی آنتی‌اکسیدانی قوی است که التهاب‌ها را تسکین می‌بخشد، با بسیاری از بیماری‌ها مبارزه می‌کند و از لخته شدن خون جلوگیری می‌کند. برای پختن غذایی سالم و خوشمزه می‌توانید زنجفیل رنده شده و تازه را با گیاهانی همچون کلم براکلی، هویج، پیاز، کاهو و گوجه‌فرنگی ترکیب کنید.
    زردچوبه
    زردچوبه مهم‌ترین منبع غذایی آنتی اکسیدان و ضد التهاب است. این گیاه در غذاهای هندی و ایرانی زیاد استفاده می‌شود. این گیاه به غذا رنگی روشن و دلپذیر می‌بخشد.
    ترب
    این گیاه علاوه بر خواص متعدد غذایی، سرشار از آنتی‌اکسیدان است. همچنین به گردش خون کمک می‌کند و دارای خاصیت ضد باکتری و ضدعفونی كننده است. ترب را به همراه شوید، موسیر و یا سیر می‌توانید در ساندویچ‌ها مصرف کنید.
    منبع: دنیای تغذیه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.