۳ نکته مهم در انتخاب میان وعده

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81713
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    برای دریافت میان‌وعده مناسب و کاهش وزن، این نکته حائز اهمیت است که میان‌وعده‌ای را انتخاب کنیم که:

    1- از نظر فیبر و مواد مغذی ضروری غنی باشد. غلات کامل، لوبیاها، سبزی‌ها و میوه‌های دارای فیبر بالا به علاوه مواد مغذی و مواد لبنی کم‌چرب و گوشت‌های کم‌چرب حاوی مواد مغذی مهم می‌باشند، بنابراین میان‌وعده‌های شما تنها حاوی کالری «خالی» نخواهد بود.

    2- دارای کربوهیدرات‌هایی با شاخص گلیسمی پایین (برخی میوه‌ها و سبزی‌ها، غلات کامل، لوبیاها و مغزها) باشند به صورتی که انرژی حاصل از میان‌وعده قندخون شما را به سرعت و در لحظه افزایش ندهد، بنابراین با اتمام آن مجدداً هوس خوردن نمی‌کنید.

    3- در تعادل با مقدار کمی پروتئین و برخی از چربی‌های مناسب برای قلب مانند اسیدهای چرب با یک باند دوگانه (موجود در روغن زیتون و مغزها) و اسیدهای چرب امگا 3 باشند. این میان‌وعده‌ها با تعادل بالا، احساس رضایت و سیری بیشتری به ما می‌دهد، زمان بیشتری برای عبور از دستگاه گوارش نیاز دارند و انرژی را برای مدت طولانی‌تری در بدن حفظ می‌کنند.

    غذاهای گیاهی مانند مغزها و دانه‌ها، محصولات سویا، آووکادو و روغن‌های زیتون و کانولا برای تعادل غذاهای غنی از کربوهیدرات از نظر پروتئین و چربی‌های مفید مناسب می‌باشند.

    برنامه میان‌وعده

    در این قسمت یک برنامه میان‌وعده جدید طراحی می‌کنیم. برای این کار، الزاماً نیاز به تعویض همه چیپس‌ها با تکه‌هایی از هویج و یا یک بستنی با کاسه‌های ماست نیست. ما می‌توانیم با انتخاب میان‌وعده هوشمندانه‌تر در بیشتر زمان‌ها کار خود را آغاز کنیم.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.