۲بار در هفته فلفل بخورید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #86121
    Shafiei
    مشارکت کننده

    فلفل خطر ابتلا به بیماری پارکینسون را کاهش می‌دهد. مصرف فلفل 2 بار در هفته، خطر بروز بیماری پارکینسون را به یک سوم کاهش می‌دهد.
    محققان دریافته‌اند، در افرادی که مواد غذایی حاوی نیکوتین خوراکی از جمله فلفل، گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی و بادمجان مصرف می‌کنند، خطر ابتلا به این بیماری کاهش می‌یابد.این اولین تحقیقی است که رابطه مصرف نیکوتین غذایی با کاهش بروز بیماری پارکینسون را بررسی کرده است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.