در رابطه با سوال اول فکر می کنم عواملی مانند شرایط بد اقتصادی ، یا عادات غلط غذایی یا نبود آموزش ها و نظارت خانواده ها و دلایلی از این دست منجر به افزایش دریافت نوشیدیهای کم مغذی در آنها می شده است و نشان دهنده نیاز آنها به افزایش دریافت نیست .
در رابطه با سوال دوم هم این بررسی آماری نشان داده است که مرگ ناشی از این سرطان در سیاه پوست ها بیشتر نه اینکه ابتلا به سرطان ریه بیشتر باشه.
حال چرا مرگ ناشی از این سرطان در آنها بیشتر است یعنی مقاومت و بقای آن ها کمتر است دلایل بسیار زیادی از جمله وضعیت روحی و جسمانی ، شرایط درمانی مختلف، روند درمان و روش های مختلف درمان و غیره می تواند داشته باشد ….