۱۶ توصيه ضدنفخ

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83500
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    1 غذاهايي را که باعث ايجاد نفخ مي‌شود مشخص کنيد و به تدريج مصرف آنها را کاهش دهيد. اين مواد شامل حبوبات، کلم، کاهو، بروکلي، پياز و سير هستند.
    2 نوشيدني‌هاي گازدار بايد از برنامه غذايي‌تان حذف شوند. گاز CO2 موجود در حباب‌هاي اين نوشيدني‌ها باعث نفخ مي‌شود و گاز، تخليه معده را کند مي‌کند.
    3 از مصرف غذاها و نوشيدني‌هايي که حاوي سوربيتول و فروکتوز هستند اجتناب کنيد.
    4 مکمل‌هاي فيبردار و غذاهاي سرشار از فيبر نشانه‌هاي نفخ را تشديد مي‌کنند.
    5 گاهي اوقات نفخ به يبوست مربوط مي‌شود و بنابراين بايد اين مشکل را برطرف کنيد.
    6 اگر پس از مصرف شير يا محصولات لبني دچار نفخ مي‌شويد، بايد يا انواع بدون لاکتوز اين محصولات را مصرف کنيد يا لبنيات را همراه با قرص‌هاي حاوي آنزيم لاکتاز استفاده کنيد.
    7 مصرف ماست، روغن نعناع فلفلي، زيره سبز، زيره سياه و زردچوبه گاز روده‌ها و نفخ را کاهش مي‌‌دهد.
    8 بهتر است وعده‌هاي غذايي را در حجم کم و دفعات زياد استفاده کنيد.
    9 روزانه آب کافي (تا 8 ليوان) بنوشيد. کمبود مايعات بدن باعث ايجاد يا تشديد يبوست شده به افزايش نفخ کمک مي‌کند به‌ويژه اگر غذاهاي فيبردار مصرف شود.
    10 غذاهاي تازه و طبيعي مصرف‌ کنيد و از مصرف انواع غذاهاي سرد و بسته‌بندي شده اجتناب کنيد. يک علت توصيه عدم مصرف اين غذاها کاهش دريافت نمک است. مصرف زياد نمک سبب جذب مقدار فراواني آب از معده مي‌شود.
    11 مصرف زياد قهوه، چاي و شکلات، باعث تحريک‌ هاضمه و ايجاد نفخ مي‌شود.
    12 هضم چربي دشوار است و ممکن است باعث نفخ شود. پس، از مصرف غذاهاي پرچرب پرهيز کنيد.
    13 براي کاهش خاصيت نفخ‌آوري لوبياي پخته، مي‌توان لوبيا را 24 ساعت درون آب خيساند و سپس آب‌پز کرد. اما اين کار ديگر مواد مغذي را نيز از لوبيا خارج مي‌کند.
    14 پختن غذاها، هضم آنها را راحت‌تر مي‌کند.
    15 جويدن آدامس باعث بلع مقادير زياد هوا مي‌شود و بنابراين بايد از آن پرهيز کنيد.
    16 قدم زدن پس از صرف غذا حرکات روده‌ها را تحريک مي‌کند و باعث کاهش نفخ مي‌شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.