1. ليوانها و نوشيدنيها را در دسترس بگذاريد تا براي هرجرعه نوشيدني يک نفر مجبور نشود از سرميز بلند شود.
2. هزاربار گفتهام و حالا هم ميگويم، آب مرغ را دور نريزيد. آن را فريز کنيد تا وقتي مهمان سرزده و ناگهاني داريد، با کمي قارچ و سبزي تازه و خامه، سوپ فوري و خوشمزهاي کنار باقي غذاها روي ميز باشد.
3.آموزش آداب غذاخوري به فرزندان تان با حالت جدي و سنگين و کلماتي مثل خواهش ميکنم و… امکان ندارد. به آنها ياد بدهيد که تميز غذا بخورند و صميمي و خودماني سرميز غذا بيايند.
4.قاشق و چنگال را از بهترين جنسهاي بازار انتخاب کنيد و مطمئن باشيد که وقتي قاشق را به دهان ميگذاريد لبههاي آن لب شما را نميبرد و دندانههاي چنگال تيز نيست.
5.مرغي که با زنجبيل، سير و سبزيهاي معطر طعمدار شده و در فر پخته شده، يک غذاي مجلسي به شدت چشمگير اما راحت است.
6.براي پاک کردن گوشت و مرغ، لبه چاقو را به سمت تخته بگيريد تا دست تان خونريزي نکند و با چسب زخم سرميز غذا ننشينيد.
7. ميگو را 3 دقيقه در آب جوشيده بيندازيد و بعد سرخ کنيد و بعد روي آن نمک و پودرسير بپاشيد. به همين راحتي يکي از غذاهاي منوي شام مهمان تان آماده ميشود.
8.عادتهاي غذايي آدمهايي که سرميز غذاي شما مينشينند را به خودتان يادآوري کنيد و از آنها استفاده کنيد.
9.خودتان غذا بخوريد. هيچ چيز بدتر از اين نيست که سرميز غذا چشم تان در بشقاب ديگران باشد و هي کفگير برنج در بشقابهاي خالي کنيد و هي بفرما بزنيد.
10 براي جمع کردن ميز عجله نکنيد، بحثها و حرفها ميتواند حالا حالاها ادامه داشته باشد و ناخونکزدن به غذا هم لذت خودش را دارد.
منبع: گاردين