خوردن گوشت و پنیر در وعده صبحانه تاثیر چشمگیری در افزایش سطح هوشی فرد دارد. نتایج یك تحقیق حاكی از آن است كه مصرف گوشت و پنیر موجب تقویت حافظه و كارایی بهتر هوش و حواس فرد می شود. دانشمندان دانشگاه سوانسی ولز معتقدند هر چه مقدار گلوكز (قند طبیعی موجود در میوه ها و گوشت حیوانات) پس از مصرف صبحانه با روند كندتری در خون جذب شود، كاركرد هوش و حافظه به خصوص در دانش آموزان مطلوب تر می شود. این تحقیق خاطر نشان می كند كه خوردن غذاهایی با قدرت جذب گلوكز پائین در كودكان موجب تناسب اندام، جلوگیری از چاقی و حفظ اشتها می شود. محققان می گویند كه مصرف پروتئین در وعده غذایی صبحانه جذب آهسته گلوكز را به دنبال دارد، در نتیجه فرد بموقع گرسنه شده و از خرده خوری اجتناب می كند.