-
نویسندهنوشتهها
-
۱۶ مرداد، ۱۳۹۱ در ۰۸:۵۹ #73648
s.samadi
مشارکت کنندهنکات تغذیه ای که در این ماه باید رعایت شود زیاد است. هدف از روزه داری از نظر گوارش، حذف یک وعده از رژیم غذایی است و نباید وعده حذف شده را به صورت افزایش حجم غذاهای مصرف شده در افطار و سحری جبران کرد. در این صورت نه تنها مفید نیست بلکه باعث بیماری های مختلف مثل اضافه وزن، چاقی و دیابت می شود. طبق نظر متخصصان، مقدار کالری دریافتی در ماه رمضان باید ۳۰ درصد کاهش پیدا کند. در وعده سحر باید از خوردن غذاهای سرخ شده، پرچرب و شیرین پرهیز شود. این وعده هرگز نباید فراموش شود و باید مانند صبحانه کامل و ناهار سبک در روزهای عادی مصرف شود. از آنجایی که تمام غذاهایی که در این وعده مصرف می شوند انرژی مورد نیاز و مواد مغذی لازم برای تمرکز و فعالیت روزمره را تامین می کنند، اشخاصی که بدون خوردن سحری اقدام به روزه گرفتن می کنند در طول روز دچار افت قند خون، کاهش تمرکز و پایین آمدن توان کاری می شوند. این عوارض هیچ ارتباطی با روزه گرفتن ندارند و تنها به دلیل تغذیه نامناسب و عدم مصرف سحری ایجاد می شوند. خوردن سالاد و میوه در سحری نباید فراموش شوند زیرا این مواد در کاهش احساس گرسنگی و تشنگی بسیار موثر هستند. حداقل سالادی که می توان تهیه کرد، سالاد خیار و گوجه فرنگی است که می توان با افزودن کمی هویج، جوانه گندم، عدس و ماش به ارزش غذایی آن اضافه کرد. اما بهترین سبزی ای که می توان به عنوان سالاد در سحر میل کرد، کاهو است. این سبزی در مقایسه با سایر سبزی ها دارای آب بسیار بالایی است. به همین دلیل می تواند از احساس تشنگی در طول روز کم کند. علاوه بر این فیبر بالای کاهو مانع از ابتلای روزه داران به یبوست می شود. بنابراین سبزی ها و میوه ها با رنگ های مختلف ضامن سلامت افراد خواهد بود.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.