يكى ديگر از عملكردهاى اعجاب آور فيبرهاى غذايى آن است كه جريان ورودى قند را به درون خون به تاخير مى اندازد. بنابراين با مصرف مواد غذايى قندى همراه با فيبرهاى غذايى قند خون به يكباره بالا نمى رود و در سطح متعادل ترى باقى مى ماند. با اين تفاسير براى افراد ديابتى كه بايد سطح قند خون شان در حد معينى باقى بماند مصرف مواد حاوى فيبر به خصوص فيبر محلول كه در ميوه ها، باقلا، لوبيا و جو وجود دارد بسيار مفيد است و بايد حتماً در برنامه غذايى روزانه شان گنجانده شود. اين خاصيت فيبرهاى غذايى براى افراد چاق نيز بسيار مفيد است زيرا فيبر غذايى با تنظيم متعادل قند خون باعث مى شود كه شخص زود احساس گرسنگى نكند و به سراغ غذاهاى پرانرژى نرود.