۵ دلیل خوب برای مصرف بیشتر پیاز

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75675
    s.farzi
    مشارکت کننده

    بیخود نیست وقتی کودکی را پشت سر می گذاریم یکی از طرفداران پر و پا قرص این ماده ی غذایی می شویم. چون همین پیاز خودمان ضدسرطان و ضد دیابت است، باعث جریان بهتر خون می شود، با کلسترول بالا مقابله می کند و غیره. با ما همراه باشید تا بگوییم این ماده ی غذایی چه خواصی دارد و چگونه باید از آن استفاده کنید تا خواص بیشتری عایدتان شود.

    ● پیاز خواص ضد سرطانی دارد
    پیاز از ابتلا به برخی از سرطان ها پیشگیری می کند و حتی می تواند جلوی رشد سلول های سرطانی را بگیرد. نتایج پژوهش های متعدد نشان می دهد که پیاز می تواند باعث پیشگیری از سرطان معده و سرطان لوله ی گوارش شود.
    می پرسید چرا؟ به خاطر این که پیاز حاوی آنتی اکسیدان هایی مثل آنتوسیانین و کرستین است که خواص ضدسرطانی دارند. نتایج یک پژوهش فرانسوی که روی موش های مبتلا به سرطان کولون انجام شده نشان می دهد عصاره ی پیاز می تواند جلوی تکثیر سلول های سرطانی را بگیرد.

    ● پیاز با کلسترول مقابله می کند
    پیاز خواص ضد کلسترولی دارد. این خاصیت پیاز مدیون خواص آنتی اکسیدانی و امگا ۳های موجود در آن است. در واقع پیاز به کمک امگا۳های خود به کاهش میزان تری گلیسیرید خون کمک می کند. تری گلیسیریدها چربی هایی هستند که بدن به عنوان انرژی از آن ها استفاده می کند.

    پیاز از ابتلا به برخی از سرطان ها پیشگیری می کند و حتی می تواند جلوی رشد سلول های سرطانی را بگیرد. نتایج پژوهش های متعدد نشان می دهد که پیاز می تواند باعث پیشگیری از سرطان معده و سرطان لوله ی گوارش شود.

    توجه داشته باشید که پیاز به تنهایی معجزه نمی کند. زمانی خواص این ماده ی غذایی بیشتر می شود که در چهار چوب یک تغذیه سالم و متنوع حاوی میوه و سبزیجات سرشار از آنتی اکسیدان مصرف شود.

    ● آیا پیاز برای رگ های خونی مفید است؟

    اگر چه این خاصیت پیاز به پای سیر نمی رسد اما باید بدانید که پیاز به گردش خون بهتر کمک زیادی می کند. نتایج یک پژوهش انگلیسی نشان می دهد افرادی که روزانه سوپ پیاز می خورند کمتر دچار انباشتگی جرم در رگ های خونی شان می شوند. البته مطالعات در این زمینه همچنان ادامه دارد.

    در واقع پیاز حاوی آنتی اکسیدان ها و ترکیبات سولفیدی (گوگرددار) است و برای همین برای رگ ها مفید است. همچنین باید بدانید که این ماده غذایی مفید حاوی امگا ۳ نیز هست که میزان کلسترول خون را پایین می آورد. پتاسیم موجود در آن، نمک بیش از اندازه ی بدن را دفع می کند و برای همین قلب و رگ های خونی را در سلامت نگه می دارد.

    ● پیاز همیار لاغری

    اصلاً هر ماده ی غذایی که باعث لاغری شود عزیزتر است. اگر می خواهید لاغر شوید پیاز را وارد برنامه ی غذایی تان بکنید. اول به خاطر این که پیاز حاوی فیبر است. فرقی نمی کند که خام باشد یا پخته! فیبرهای موجود در آن داخل دستگاه گوارش حجیم می شود و برای همین احساس گرسنگی را کاهش می دهد.
    این ماده ی غذایی همچنین ادرار آور است و به دفع سموم بدن کمک می کند. در نهایت باید بگوییم که پیاز میزان تری گلیسیرید خون را کاهش می دهد. تری گلیسیریدها چربی های انباشته شده در بافت های چربی بدن هستند که در شکم، ران ها و غیره انباشته می شوند.

    ● پیاز خواص ضد دیابتی دارد

    پیاز یک ماده ی غذایی مفید برای بیماران مبتلا به دیابت است. به عقیده ی برخی از متخصصان نباید در مصرف آن زیاده روی کرد زیرا حاوی میزان قابل ملاحظه ای گلوسید است. اما همین پیاز تری گلیسیرید خون را کاهش می دهد. همان کاری که انسولین به ویژه در افراد مبتلا به اضافه وزن انجام نمی دهد. واقعیت این است که پیاز حاوی ماده ای به نام گلوکوکینین است که حرف و حدیث زیادی در مورد آن وجود دارد. به عقیده ی برخی از متخصصان این ماده میزان قند خون را کاهش می دهد.

    به عقیده ی برخی دیگر گلوکوکینین باعث تحریک پانکراس می شود که وظیفه ی کنترل میزان گلوکز را دارد. در هر حال تأثیری که پیاز در مقابله با مشکلات قلبی عروقی دارد برای افرادی که از دیابت نوع دو رنج می برند و یا پتانسیل ابتلا به آن را دارند مفید است.

    ● با بوی بد دهان بعد از مصرف پیاز چه کنیم؟

    خیلی ها از ترس بوی دهان از مصرف پیاز خام خودداری می کنند. با این حال مقابله با بوی بد دهان بعد از خوردن پیاز خام کار چندان سختی نیست. کافی است مقداری جعفری، موز یا کیوی میل کنید. بعد از مصرف سیر یا پیاز مقداری جعفری خام بجوید. خواهید دید که موثر واقع می شود.

    #99324
    madjd
    مدیرکل

    این محصول از نظر ارزش غذایی به دلیل دارا بودن قندها، ویتامین‌ها به ویژه و ویتامین ث، مواد معدنی بخصوص کلسیم، فسفر و پتاسیم دارای اهمیت است. از سوی دیگر به دلیل داشتن مواد آنتی بیوتیک پیاز از جنبه دارویی پراهمیت است به گونه‌ای که این محصول می‌تواند با تقویت سیستم دفاعی بدن در پیشگیری از بیماری‌ها موثر باشد.
    پیاز باعث آرامش می‌شود و در کاهش فشار خون و چربی خون موثر است. پیاز سرشار از گوگرد است و گوگرد موجود در آن برای ضد عفونی کردن خون، شش‌ها و برطرف کردن آسم، ورم گلو و برونشیت موثر است مصرف پیاز موجب تقویت غذه اشکی و گوارشی می‌شود. پیاز دارای آنتی بیوتیک است که خون و مجاری تنفسی را ضد عفونی می‌کند، پیاز در درمان بسیاری از بیماری‌ها از جمله بیماری‌های کلیوی، مثانه، ورم ساق‌ها، پروستات و رماتیسم مفصلی موثر است، همچنین مصرف پیاز باعث آرامش افراد می‌شود، پایین آورنده فشار خون و کاهش دهنده چربی خون است.

    #99335
    s.farzi
    مشارکت کننده

    ممنون از مطلب تکمیلی و مفیدتون….

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.