فلفل دلمه ای که به رنگ های سبز، قرمز و زرد است، سرشار از ویتامین C, A، بتاکاروتن، کاروتنوئید مانند لوتئین، زیزانتین، بتاکریپتوزنتین و لیکوپن است.
این گیاه میزان کالری پایینی دارد و مصرف آن در کاهش وزن موثر است.
مصرف فلفل دلمه ای با پایین آوردن میزان تری گلیسیرید سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد.
ویتامین A و C موجود در آن آنتی اکسیدان های قوی است و با رادیکال های آزاد موجود در بدن مقابله می کند.
«کپسایسین» موجود در فلفل دلمه ای مانع از چسبیدن ماده سرطان زا به DNA سلولی می شود.کپسایسین انتقال درد از پوست به ستون فقرات را مسدود می کند.
ویتامین C آن سلول های سفید را تحریک می کند تا با عفونت مقابله کند. این امر باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.ویتامین C و فلاوانوئید موجود در آن مانع از بروز ناراحتی تنفسی مانند عفونت ریه، آسم، خس خس سینه و… می شود.
منبع: خراسان