یک پيشنهاد بچگانه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78114
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ماكاروني از غذاهاي مورد علاقه بچه‌هاست. اين ماده‌غذايي در گروه نان و غلات جاي مي‌گيرد و منبع انرژي محسوب مي‌شود بنابراين گنجاندن آن در برنامه‌غذايي هفتگي بچه‌ها مي‌تواند انرژي موردنياز (نسبتا بالا) آنها را تامين و از كم‌وزني احتمالي‌شان پيشگيري كند…
    حتي به بهانه ماكاروني، مي‌توان موادغذايي ديگري را نظير گوشت‌قرمز تكه‌اي و انواع سبزي‌ها كه بچه‌ها چندان به خوردنشان رغبت نشان نمي‌دهند، به آنها خوراند در ميان غذاهاي مختلفي كه با اين ماده‌غذايي تهيه مي‌شوند، سالاد ماكاروني در بين بچه‌ها طرفداران بيشتري دارد. در اين شماره سالاد پاستا با لوبياي سبز را برايتان انتخاب كرده‌ايم و شما را با دستور تهيه آن آشنا خواهيم‌كرد.
    مقدار کالري
    مجموع موادغذايي اين سالاد 1750 كيلوكالري انرژي دارد و تقسيم‌ آن ميان 4 کودک، مقدار كالري را براي هر نفر به حدود 440 كيلوكالري خواهدرساند. از آنجا كه در اين سالاد تقريبا تمام گروه‌هاي غذايي وجود دارد و مقدار انرژي دريافتي حاصل از خوردن آن بالاست، توصيه مي‌شود كه در وعده ناهار ميل شود. البته هر چه روغن‌زيتون يا در صورت تمايل بچه‌ها، سس بيشتري در اين سالاد ريخته شود، انرژي دريافتي نيز به ازاي هر قاشق مرباخوري، 45 كيلوكالري افزايش خواهديافت.
    همراه غذا
    اگر مي‌خواهيد ظاهر اين سالاد را چسبناک درآوريد و به آن سس اضافه كنيد، بهتر است از ماست چكيده استفاده و آن را با روغن‌زيتون و آب‌نارنج مخلوط كنيد و روي سالاد بريزيد. طعم‌دار‌كردن اين سس با آويشن و برگ‌هاي تازه نعناع نيز مي‌تواند باب طبع بچه‌ها باشد. نوشيدني‌اي كه همراه اين غذا توصيه مي‌شود، يك ليوان دوغ بدون گاز يا آب‌پرتقال تازه است. با اين كار ارزش تغذيه‌اي وعده غذايي بالاتر خواهدرفت.

    مـواد لازم (براي4 کودک)
    پاستاي پخته
    4ليوان
    640كيلوكالري
    ذرت
    1ليوان
    160كيلوكالری
    لوبياي‌سبز خرد شده
    2ليوان
    50كيلوكالري
    گوشت گوساله خرد شده
    300گرم
    500کيلوكالري
    گوجه‌فرنگي خرد شده
    1ليوان
    25كيلوكالري
    جعفري خرد شده
    2/1ليوان
    10كيلوكالري
    روغن‌زيتون
    4قاشق غذاخوري
    360كيلوكالري
    آب‌نارنج
    4/1ليوان
    0كيلوكالري
    طـرز تـهـيـه
    ابتدا پاستاها را در قابلمه‌اي پر از آب در حال جوش بريزيد و پس از نرم شدن، آنها را آبكش كنيد و كنار بگذاريد. ذرت و لوبياي‌سبز (ريز خرد شده)را نيز در قابلمه‌اي بخارپز كنيد و در كاسه‌اي بزرگ بريزيد. گوشت گوساله را نيز به صورت نواري برش دهيد و نيم‌پز كنيد و بعد در كمي روغن تفت دهيد و پس از پخت كامل، آن را به مخلوط ذرت و لوبياي‌سبز بيفزاييد. پاستاها، گوجه‌فرنگي خرد‌شده (بهتر است گوجه‌فرنگي فيله شده باشد تا سالاد آب نيندازد) و جعفري را نيز به مخلوط قبلي اضافه و با هم خوب مخلوط كنيد. در مرحله پاياني، روغن‌زيتون را با آب‌نارنج مخلوط و روي تمام محتويات سالاد بريزيد و ظرف را در يخچال قرار دهيد. بعد از 15 دقيقه، سالاد شما آماده سرو است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.