یک غذای فوق العاده خوش طعم مخصوص گیاهخواران!!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #94372
    m.adibian
    مشارکت کننده

    پنکیک سیب زمینی مغزدار را شاید بتوان یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاها برای گیاهخواران در نظر گرفت. اگر شما هم گیاهخوار هستید به شما پیشنهاد می کنیم این غذای خوشمزه گیاهی را امتحان کنید.

    پنکیک سیب زمینی مغزدار، یک غذای خوشمزه گیاهی

    مدت انتظار : 30 دقیقه
    مجموعا : 1 ساعت و 30 دقیقه

    مواد اولیه برای پنکیک سیب زمینی مغزدار، غذایی کاملا گیاهی

    این مقدار مواد برای 5 نفر مناسب است
    سیب زمینی : 5 عدد
    عدس : نصف لیوان
    پیاز ( كوچك ) : 1 عدد
    تخم مرغ : 2 عدد
    آرد : یک چهارم لیوان
    نمك : به میزان لازم
    فلفل : به میزان لازم

    طرز تهیه پنکیک سیب زمینی مغزدار

    ابتدا عدس را پاك كرده و بشویید و به همراه مقداری آب و نمك 2 مرتبه جوشانده و آبش را خالی كنید و بار آخر آن را بپزید .
    1 عدد تخم مرغ را آبپز كرده و رنده بزنید .
    پیاز را نیز رنده زده و در روغن سرخ كنید و در انتها تخم مرغ آبپز را به آن اضافه كنید.
    عدس پخته شده را نیز آبكش كرده و به مواد اضافه كنید و كمی تفت دهید .
    در انتها ادویه را اضافه كرده و شعله را خاموش كنید.
    سیب زمینی ها را شسته و با مقداری آب و نمك بپزید و بعد با چرخ گوشت چرخ کنید یا با گوشتکوب بکوبید تا كاملا پوره شود.
    سیب زمینی های له شده را با 1عدد تخم مرغ خام و کمی نمک مخلوط کنید سپس آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر لطیفی بدست بیاید.
    سعی كنید آرد بیشتری مصرف نكنید تا خمیر شما لطیف تر باشد.
    روی سطح کار آرد بپاشید و به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و روی سطح آرد پاشی شده به شکل گرد پهن کنید.
    به اندازه یک قاشق غذاخوری از مایه عدس بردارید و داخل خمیر بریزید و اطراف خمیر را با دست جمع کنید تا مایه عدس داخل خمیر پنهان شود .
    تمام خمیرها را به همین صورت آماده کنید.
    تابه ای را چرب كرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس پن کیک ها را به نوبت در آن سرخ كنید.

    نكات :
    1 – در صورت تمایل مقداری زرشك هم به مایه پن كیك اضافه كنید.
    2 – می توانید پن كیك خود را داخل فر هم طبخ كنید.
    3 – توجه داشته باشید اگر روغن زیادی داخل تابه بریزید ممكن است پن كیك شما وا برود.
    4 – می توانید به جای عدس از زرشك تفت داده شده هم برای مغز پن كیك استفاده كنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.