یک سوال و نگرانی زیاد..

در حال نمایش 11 نوشته (از کل 11)
  • نویسنده
    هانیه
    مشارکت کننده

من یه مدته که همش نگران اینم که…:من الان تو هفته دوم نوبت دوم رژیمم هستم الان 67 کیلوامو میخوام 60 بشم که وزنم نرمال میشه اما الان که به ظاهرم نگاه میکنم فکر نمیکنم با این 7کیلوی باقی مونده اندامم نرمال بشه! هنوز خیلی شکم دارم باسن و ران هام هم هنوز بزرگن….! یعنی با این 7کیلو اینا کوچیک میشن؟! میشه وزنم نرمال بشه ولی شکم و ران هام هنوز بزرگ باشن!!1 باید چکار کنم؟ دوستان کمک

zghasemi
    مشارکت کننده

خوب دوست عزیز شما اگر می خواهید به صورت موضعی وزن کم کنید و سایزتان هم کم شود حتما باید فعالیت بدنی مربوط آن عضو خاص را روزانه انجام دهید. ضمن اینکه دستگاه های ماساژ لاغری مانند LPG و اندرمولب نیز می تواند برایتان موثر باشد

هانیه
    مشارکت کننده

ممنون از شما خانم قاسمی. با پیاده روی و دویدن چی؟ میتونیم این اعضا رو لاغر کنیم؟ من سایز کم کردم خیلی نسبت به قبل کم شدم همه لباسام برام گشاد شده ولی بازم هنوز این اعضام نسبت به یه آدم معمولی چاق اند!

s.samadi
    مشارکت کننده

دوست عزیز نگران نباشید پس از اینکه ما بقی اضافه وزنتون را از بین بردید اندامتون متناسب میشه ولیکن فعالیت بدنی نقش مهمی در این امر بازی می کنه پس برنامه غذایی و فعالیت بدنیتون رو همزمان و به یک اندازه جدیبگیرید.

هانیه
    مشارکت کننده

اره میدونم متاسفانه از این موضوع هم خیلی نگرانم چون موقعیت پیاده روی و ورزش ندارم دانشجوامو تو خوابگاهم فقط تنها تحرکم اینه که مسیر دانشگاه رو پیاده میزم که همش 20دقیقه است! اونم اگه کسی باهام باشه و تنها نباشم اگه خونه بودم کلی ورزش میکردم فقط امیدم به تابستونه

zghasemi
    مشارکت کننده

همیشه افرادی که شدیدا برای کاری مصمم هستند راه حل های ساده و خوبی برای رسیدن به هدفشون پیدا می کنند. توصیه من به شما اینه که ساعات استراحت بین کلاس ها در دانشگاه قدم بزنید. دوستانتون رو تشویق کنید که ساعات استراحت که در خوابگاه هستید یک ورزش گروهی را آغاز کنید و آخر هفته ها برای تجدید روحیه و آرامش ذهنی برید کوه.

هانیه
    مشارکت کننده

با دوستم تو دانشگاه همیشه بحثمون همینه اون دیگه زیادی لاغره و باهام پیاده نمیاد[

هانیه
    مشارکت کننده

شما اگه جای من بودین چکار میکردین؟؟ چطور لااقل تحرکمو بیشتر کنم اگه میتونستم اون مقدار پیاده روی که بهم گفتن انجام بدم مسلما خیلی بیشتر وزن کم میکردم یا لااقل راحت تر! بازم با این کم تحرکی هفته ای 1 تا 1.5 کیلو رو کم میکنم

zghasemi
    مشارکت کننده

در کنار مواردی که ذکر شد بی نهایت راه حل جدید برای استفاده مفید از زمانتان وجود دارد کافی است کمی به این مسئله فکر کنید. کلاس های ورزشی بعد از ساعات درسی و رفتن به استخر همراه با دوستان می تونه تنوع دیگری در برنامه روزانه شما باشد. شمی می توانید مسیر برگشتتان به خوابگاه را هم طولانیتر کنید مثلا از مسیر طولانی تر برای رسید به دانشگاه یا خوابگاه خود استفاده کنید تا بتوانی فعالیت بدنی خود را افزایش دهید

هانیه
    مشارکت کننده

ممنون… من حتی 4طبقه خوابگاهمو با پله میرم ! اما یه سوال پس چرا با اینکه من اون 70دقیقه که باید پیاده روی کنمو نمیکنم وزنم همون مقدار که باید کم شه کم میشه؟ البته گاهی یهو در 2هفته 3-4 کیلو کم میکنم گاهی هم 0/5 – 1 کیلو! اما در کل تا الان خوب نتیجه گرفتم

zghasemi
    مشارکت کننده

خوب احتمال داره شما قبلا ناپرهیزی های زیادی داشته اید و الان با اصلاح رژیم بدنتان چربی سوزی دارد ولی من توصیه می کنم فعالیت بدنی روزانه را جدی بگیرید چرا که گاهی شاهد این هستیم که افراد بدون فعالیت بدنی تا مدتی نتیجه خوبی گرفته اند اما بعد از کمی کاهش وزن آنها خیلی کند پیش می رود اما این روند در افرادی که از اول رژیمها را دقیق اجرا می کرده اند منظم بوده است

در حال نمایش 11 نوشته (از کل 11)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.