مواد لازم برای تارت گوجه و کدو رژیمی
روغن زیتون : 2 قاشق سوپخوری
پیاز : 1 عدد
پنیر پارمزان : 150 گرم
خمیر هزارلا : 400 گرم
گوجه فرنگی : 1 عدد
تخم مرغ : 1 عدد
زیتون : 10 عدد
آرد : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
فلفل سیاه : به میزان لازم
آبلیمو : 3 قاشق غذاخوری
کدو سبز : نیم کیلو
طرز تهیه تارت گوجه و کدو رژیمی
ابتدا مقداری خمیر هزارلا تهیه کنید.
فر را با دمای٤٥٠ فارنهایت یا ٢٣٠ سانتیگراد گرم کنید و روی سینی فر کاغذ روغنی بیندازید.کدو را شسته و به صورت خیلی نازک ورقه ورقه کنید و آن را به مدت 2 تا 4 ساعت داخل آبلیمو و مقداری نمک و فلفل قرار داده و درون ظرف در بسته داخل یخچال قرار دهید.
روغن زیتون را داخل تایه داغ کرده و کدو ها را داخل آن سرخ کنید کدو را بعد از سرخ کردن از تابه خارج کنید.
پیاز را به صورت ریز خرد کرده و آن را درون روغن کدوسبز یا روغن جداگانه به خوبی سرخ کنید و به آن مقداری نمک،فلفل و در نهایت کدو اضافه کنید.
خمیر هزارلا را روی تخته کار که آرد پاشی شده باز کنید و آن را به روی کاغذ روغنی انتقال داده و با چنگال آن را سوراخ سوراخ کنید.
پنیر را رنده زده و روی خمیر بریزید و مواد را روی پنیر پخش کنید ولی چند سانتی از اطراف را خالی کنید.
گوجه فرنگی را به صورت خیلی نازک برش زده و روی مواد قرار دهید .
تخم مرغ را داخل ظرفی بشکنید و کاملا هم زده و آن را روی تارت بریزید.
خمیر کناره تارت را به سمت تو تا بزنید.تارت را در طبقه وسط فر به مدت 40 تا 50 دقیقه بپزید و بعد از پخت روی آن زیتون خرد شده بریزید.