مواد لازم :
سه چهارم فنجان عدس
دو فنجان ذرت
دو فنجان آب مرغ
400 گرم سس گوجه فرنگی
400 گرم گوجه فرنگی رنده شده
دو تا 3 حبه سیر له شده
یک عدد پیاز متوسط خرد شده
یک عدد فلفل سببز دلمه ای خرد شده
دو قاشق سوپ خوری پودر چیلی ( فلفل های قرمز کوچک )
یک چهارم قاشق چای خوری ادویه مخلوط
نصف قاشق چای خوری زیره
روش تهیه :
همه مواد را بجز ذرت و سس گوجه فرنگی، داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. پس از بجوش آمدن، شعله را کم کنید تا به مدت نیم ساعت پخته شود. سس گوجه فرنگی و ذرت را به آن اضافه کنید. یک ربع دیگر به پختن آن ادامه دهید. آن را با جعفری تازه و خرد شده تزئین کرده و سرو کنید.