با خوردن این گیاه احساس گرسنگی و میل به پرخوری و ریزهخواری را کاهش دهید.
بدون شک گام اول برای کاهش وزن اصلاح برنامهی غذایی و کم کردن اشتها میباشد.
به گفتهی محققان سوئدی اسفناج حاوی ترکیباتی به نام تیلاکوئیدها میباشد که در غشای برگهای سبز قرار دارند. این ترکیبات باعث کندی هضم لیپیدها شده و روده ها را به کار میگیرد و همین مسئله هم باعث افزایش هرچه بیشتر هورمونهای سیری میشود.
البته محققان بر این باور هستند که خوردن اسفناج به تنهایی کافی نیست. باید این سبزیجات مفید را خرد و کاملاً له کنید تا تیلاکوئیدهای آن به خوبی آزاد شوند. چون بدن ما نمیتواند به طور مستقیم این ترکیبات را تفکیک و جذب کند.
محققان روی 15 داوطلب که هر روز صبح پودر اسفناج را در آب حل کرده و مینوشیدند بررسیهایی انجام دادند.
نتیجه این بررسیها نشان میدهد که این افراد در طول روز میلی به ریزه خواری ندارند و به خوبی اشتهایشان را کنترل میکنند. به همین دلیل محققان توصیه میکنند اگر به دنبال ضداشتها میگردید به جای مصرف قرص و دارو به سراغ اسفناج بروید.
پریسا دامغانیان – کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی