-
نویسندهنوشتهها
-
۲۵ اردیبهشت، ۱۳۸۹ در ۰۵:۵۰ #68938mosaviمشارکت کننده
زنجبیل؛ دارویی برای تهوع
زنجبیل دارای خواص متعددی از جمله ضد تهوع، مقوی قلب، ضد لخته شدن خون ، ضد باکتری، آنتی اکسیدان ، ضد سرفه، ضد سموم کبدی، ضد التهاب، ادرارآور، کاهش اسپاسم، محرک سیستم ایمنی، ضد نفخ، افزایش ترشحات روده ای معدی، پایین آورنده ی کلسترول خون، محرک گردش خون مغزی و محرک هضم غذا می باشد.
از کاربردهای جدید آن می توان پیشگیری از: تهوع و استفراغ، کم اشتهایی ، بی اشتهایی روانی ، اسپاسم روده، برونشیت، مشکلات روماتیسم را نام برد.
در مطالعات آزمایشگاهی مشخص شده است که زنجبیل دارای خاصیت ضد سرطانی می باشد.
زنجبیل با افزایش ترشح بزاق دهان و آنزیم های مجرای گوارشی، به هضم و جذب مواد غذایی کمک می کند.
زنجبیل نیروبخش، مقوی معده، بادشکن و ضد رقت خون می باشد. تقویت کننده حافظه، بازکننده کبد و و رطوبات غلیظی که در روی جدار روده و معده چسبیده باشد، از بین می برد. زنجبیل را جهت فلج و ضعف اعصاب تجویز کرده اند. زنجبیل برای درمان اسهال ناشی از مسمومیت غذایی نیز مفید است. تشنگی را برطرف می کند. مخلوط زنجبیل با نبات و کندر را جهت جلوگیری از نفخ میوه های نارس تجویز کرده اند. زنجبيل برای غدد فوق کلیه مفید بوده و ترشح هورمون کورتیزول را از این غدد زیاد می کند و بیشتر خواص زنجبیل به همین دلیل می باشد.
موارد منع مصرف
– در کودکان زیر دو سال نباید استفاده شود.
– مصرف زیاد زنجبیل موجب سوزش سردل می شود.
– افرادی که سنگ کلیه دارند، باید قبل از مصرف زنجبیل حتما با پزشک خود مشورت نمایند.
– اگر داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین و آسپیرین مصرف می کنید، زنجبیل نخورید.
– مصرف زیاد زنجبیل ممکن است با داروهای قلبی و دیابت تداخل نماید.
– مصرف آن در دوران بارداری و شیردهی باید در حد متعادل باشد.
– مصرف زیاد زنجبیل ممکن است باعث اختلالات سیستم عصبی مرکزی گردد. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.