-
نویسندهنوشتهها
-
۲۴ اردیبهشت، ۱۳۹۱ در ۰۷:۲۹ #73054
s.samadi
مشارکت کنندهبا خواندن مطالب فوق حتما خود به خود به این نتیجه رسیدهاید که اگر کمتر گوشت قرمز بخورید، بیشتر زندگی می کنید، ولی گروهی از پژوهشگران آلمانی برای محکم کاری تحقیقی در این زمینه انجام دادند. آنها 2هزار فرد 10 تا 70 ساله را که گوشت کمی مصرف می کردند یا اصلا گوشت مصرف نمی کردند، در بین سال های 1978 تا 1999 مورد پیگیری قرار دادند.
در این مدت به ازای هر 100 مورد مرگ در جمعیت عمومی، 59 مورد مرگ در این گروه مشاهده شد. البته این تحقیق نشان داد که قطع کامل مصرف گوشت هم کار عاقلانهای نیست.
پژوهشگران همین جمعیت 2هزار نفری را به 3 گروه تقسیم کردند: گروه اول اصلا گوشت، ماهی، تخم مرغ و لبنیات نمی خوردند. گروه دوم فقط گوشت نمی خوردند، ولی لبنیات و تخممرغ مصرف می کردند و گروه سوم گاهی گوشت هم می خوردند.
این تحقیق نشان داد که به ازای هر 100 مورد مرگ در گروه اول، 66 نفر در گروه دوم و 60 نفر در گروه سوم جان خود را از دست دادند.
بنابراین مهم ترین نتیجه ای که از این تحقیق می توان گرفت این است: گوشت بخورید، ولی به اندازه ی متعادل.
رژیم متعادل
با توجه به موارد فوق، در مجموع پزشکان مصرف حداکثر 80 تا 90 گرم گوشت در روز را مناسب می دانند، ولی مقادیر بیشتر از آن را توصیه نمی کنند. بیماریهایی هم مثل سرطان روده ی بزرگ، سرطان سینه، نقرس و … اغلب مربوط به کسانی است که مقادیر زیادی گوشت در طول روز مصرف می کنند.
البته در کشور ما سرانه ی مصرف گوشت در روز در حدود همین 80 گرم است و معمولا بیشتر از آن مصرف نمی شود. به همین دلیل بیماریهایی که ذکر کردیم، بیشتر در کشورهای غربی که مقادیر بیشتری گوشت قرمز به صورت استیک و… در طول روز مصرف می کنند، یک معضل عمده ی بهداشتی به شمار می رود.
گذشته از این، برای داشتن یک رژیم متعادل، توصیه می کنیم که حداقل 2 بار در هفته ماهی استفاده کنید. ماهی به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب اُمگا-3 تاثیرات مفیدی برای بدن دارد.
مصرف میوهجات و سبزیجات تازه هم که نیاز به تاکید ندارد. پزشکان توصیه می کنند در روز حداقل 5 وعده میوه و سبزیجات تازه را در برنامه ی غذایی خود بگنجانید.
اگر همه ی این دستورات را رعایت کردید، آن وقت می توانید مطمئن باشید که این مقاله، شامل حال شما نمی شود. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.