گوشت و مرغ

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79167
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    سالانه بين 20 تا 30 درصد از بيماري‌هاي مربوط به مواد غذايي، ناشي از گوشت و مرغ است. به گزارش USDA، هنگام پخت گوشت و مرغ حتماً بايد به دما توجه داشته باشيد و از دماسنج استفاده كنيد. براي پختن گوشت گاو، بره، گوساله و استيك دماي 160 درجه سانتيگراد، براي پختن گوشت مرغ و بوقلمون 165 درجه سانتيگراد و براي كبابي كردن گوشت‌ها 160 درجه سانتيگراد كافي است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.