مصرف گوشت های فرآوری شده با افزایش خطر مرگ در میان جوانان ارتباط مستقیم دارد.
به گزارش سرویس سلامت ایسنا، این متخصصان با بیان اینکه محصولات گوشتی فرآوری شده همچون سوسیس و همبرگر با افزایش خطر مرگ زودرس در افراد ارتباط دارد، اظهار داشتند: در این مطالعه ۵۰۰ داوطلب از ۱۰ کشور اروپایی مورد بررسی و آزمایش قرار گرفتند.
نتایج این آزمایشات نشان داد: مصرف گوشت های فرآوری شده احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و سرطان را در افراد مصرف کننده افزایش می دهد.
به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری شینهوا، این متخصصان همچنین دریافتند: مصرف بیش از اندازه گوشت های فرآوری شده ۷۲ درصد، خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی و ۱۱ درصد خطر مرگ ناشی از سرطان را تشدید می کند.