گوشت قرمز و پنیر مقدار مشابهی کلسترول دارند

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69429
    nikbakht
    مشارکت کننده

    اغلب مردم هنگامی که مصرف گوشت قرمز را کاهش می دهند به مصرف بیشتر پنیر رو می آورند. در حالی که پنیرها نیز از شیر کامل یا خامه تهیه می شوند و اغلب پنیرها در حالی که به لحاظ کلسیم غنی هستند ولی چربی اشباع شده بالایی نیز دارند و کلسترول آنها نیز بالاست. گوشت قرمز، ماکیان و بیشتر پنیرها تقریبا مقدار مشابهی کلسترول دارند.
    گوشت قرمز، ماکیان و بیشتر پنیرها مقدار کلسترول مشابهی دارند.
    شیر تأمین کننده بسیاری از مواد مغذی اساسی در بدن است که می تواند به صورت کم چرب و پرچرب مصرف می شود . شیرهای با چربی بیشتر از چربی اشباع شده و کلسترول بالاتری برخوردار هستند که کالری بیشتری نیز دارند.
    به طور کلی باید سعی کرد به جای شیر کامل از شیر بدون چربی استفاده کرد اگر این تغییر به تدریج صورت گیرد بهتر است و به این ترتیب میزان مصرف چربی اشباع، کلسترول و کالری کاهش پیدا می کند.
    اغلب مردم هنگامی که مصرف گوشت قرمز را کاهش می دهند به مصرف بیشتر پنیر رو می آورند. در حالی که پنیرها نیز از شیر کامل یا خامه تهیه می شوند و اغلب پنیرها در حالی که به لحاظ کلسیم غنی هستند ولی چربی اشباع شده بالایی نیز دارند و کلسترول آنها نیز بالاست. گوشت قرمز، ماکیان و بیشتر پنیرها تقریبا مقدار مشابهی کلسترول دارند. ولی پنیرها اغلب از لحاظ چربی اشباع غنی ترند. پنیر منبع مناسبی مثل گوشت برای تأمین برخی ویتامین ها و املاح معدنی خصوصا آهن نیست.
    پنیرهایی که از شیرهای کم چرب تهیه شده اند معمولا نسبت به پنیرهای طبیعی و ساخته شده از شیر کامل از چربی اشباع شده و کلسترول کمتری برخوردار است.
    پنیر باید با چربی پایین و مصنوعی به جای نوع طبیعی و سخت آن استفاده شود و بیشترین پنیر، پنیری است که دارای 7 تا20 گرم چربی در 100 گرم داشته باشد.
    شیرهای با چربی بالاتر از چربی اشباع شده و کلسترول بالاتری برخوردار هستند در نتیجه کالری بیشتری دارند و شیر کم چرب از چربی، کلسترول و کالری کمتری برخوردار است.

    منبع :سلامت نيوز

    #97386
    madjd
    مدیرکل

    پس قدر گوشت قرمز رو بدونیم!

    #97387
    susan
    مشارکت کننده

    ولي شيرهاي كم چرب يا بدون چربي واقعاً بي مزه هسنتد و تقربياً با اطمينان ميتونم بگم مزه آب ميدهند.پنير هاي كم چرب هم درصد شوري بيشتري دارند و خود من حالا شايد بتونم شير كم چرب را با عسل يا كاكائو يا هرچيز ديگه اي يكم مزه دار كنم ولي پنير شور اصلاً نميتونم بخورم

    #97598
    madjd
    مدیرکل

    وقتي چربي‌ را از شير جدا مي‌كنند، باقي‌مانده آن ظاهري شل و كم‌رنگ خواهد داشت، ولي واقعيت اين است كه در آب اين شير به ظاهر كم‌ارزش، ويتاميني به نام B2 (ريبوفلابين)‌ وجود دارد كه براي سلامتي مغز و اعصاب و سلول‌هاي بدن بسيار ضروري است و كمبود آن مي‌تواند منجر به بروز برخي عوارض عصبي شود.

    اين متخصص تغذيه مي‌‌افزايد: شير حاوي كلسيم، فسفر و منيزيم است كه اصلا ربطي به چربي آن ندارد.

    همچنين پروتئيني كه فوق‌العاده از نظر تغذيه، براي رشد كودك ارزشمند است نيز در قسمت آبكي شير باقي مي‌ماند و با گرفتن چربي شير از بين نمي‌رود، يعني با گرفتن چربي شير، تنها چيزي كه از شير جدا مي‌شود، چربي آن است نه چيز ديگر.

    ولي واقعيت اين است كه چربي، همه چيز را خوشمزه مي‌كند و خيلي‌ها به دليل خوشمزه بودن، به سراغ چربي‌ها مي‌روند كه شير و لبنيات نيز از اين موضوع مستثني نيستند.

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.