گوشت قرمز و آب انگور؛ مکملهاي يونان باستان

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72680
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    در يونان باستان به ورزشکاران توصيه مي‌شد مقادير زيادي گوشت‌قرمز و آب‌انگورقرمز مصرف کنند. در دوران باستان در ميان جوامع مختلف معجون‌ها و مواد تقويتي گياهي مورداستفاده ورزشکاران و مردان نيرومند قرار مي‌گرفت تا قدرت و نيروي آنها را افزايش دهد. در سال 1910، «يوگن ساندو» که به عنوان اولين بدنساز مدرن غرب شناخته مي‌شود از مواد غذايي خاصي استفاده مي‌کرده تا رشد عضلاني بدنش افزايش پيدا کند. اين فرد، عصاره گوشت گاو را توصيه مي‌کرد. در سال 1950 که بدنسازي حالت رقابتي پيدا کرد ايروين پي مشهور، کار تجارت پودرهاي پروتئيني که با استفاده از تخم‌مرغ تهيه شده بودند را براي ورزشکاران و بدنسازان آغاز کرد. سال‌هاي 1970 و 1980 به عنوان سال‌هاي انفجار رشد صنعت مکمل‌هاي بدنسازي شناخته شده‌اند زيرا صنعت ساخت مکمل‌ها رشد زيادي داشته و مصرف اين مواد هم روند صعودي طي کرده است. در ايالات‌متحده، در اکتبر 1994 سازمان آموزش و سلامت مکمل‌هاي غذايي، تاييد شد و طبق قوانين اين سازمان، توليدکنندگان مکمل‌هاي بدنسازي در مقابل توليداتشان مسوول هستند. لازم نيست هيچ يک از مکمل‌هاي غذايي توليد شده در آمريکا مورد تاييد FDA (سازمان دارو و غذاي آمريکا) قرار بگيرد و به اين دليل تحت کنترل اين سازمان نيستند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.