گوشت شتر مرغ

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70153
    roya50
    مشارکت کننده

    شترمرغ ها گوشت قرمزی تولید می کنند که از لحاظ مزه و بافت ( بسته به سن کشتار ) شبیه به گوشت گوساله و گاو است . پروتئین این گوشت بالاست ولی چربی آن در سطح پایینی قرار دارد .

    بررسی ها کاملا ً نشان می دهند که گوشت شترمرغ از نقطه نظر سلامت بسیار بهتر از سایر انواع گوشت است
    زیرا محتوی مقدار خیلی کمتری چربی و کلسترول می باشد . یک جنبه خاص گوشت شترمرغ بالا بودن پروتئین
    و پایین بودن چربی آن است . این ویژگی آن را برای فرآوری بیشتر به محصولات گوشتی خواه به تنهایی یا در ترکیب با سایر انواع گوشت بسیار مناسب می سازد .

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.