محققان معتقدند که گوجه فرنگی با ایجاد احساس سیری برای مدت طولانی ، در کنترل وزن افراد تاثیر زیادی دارد. گوجه فرنگی سرشار از <لیکوپین> است که بنابرعقیده دانشمندان با کاهش هورمون اشتها ، به احساس سیری افراد کمک می کند. پژوهشگران دانشگاه انگلیسی با بررسی تاثیرات مصرف نان غنی شده با سبزیجات بر روی17 زن 18 تا 35 ساله که دارای وزن طبیعی هستند، دریافتند: در بین افرادی که از نان های غنی شده با پنیر خامه ای، هویج و گوجه فرنگی مصرف کردند، آنهایی که از نان غنی شده با گوجه فرنگی استفاده نمودند، بیشتر احساس سیری می کردند. لیکوپین موجود در گوجه فرنگی این سبزی را به رنگ قرمز در می آورد