محققان معتقدند، خوردن گوجه فرنگي چند روز در هفته، احتمال افسردگي را کاهش مي دهد. به گفته محققان،نتيجه بررسي روي هزار زن و مرد بالاي ۷۰ سال که هفته اي ۲تا۶ عدد گوجه فرنگي مصرف مي کردند نشان داد اين افراد در مقايسه با افرادي که هفته اي يک بار گوجه فرنگي مصرف مي کردند، ۴۶درصد کمتر به افسردگي مبتلا مي شوند. همچنين در اين تحقيق مشخص شد ميزان تاثيرگذاري مواد غذايي سالم ديگري مانند کلم برگ، هويج، پياز و کدو حلوايي در حفظ سلامت روان و کاهش افسردگي کمتر از گوجه فرنگي است.