گوجه‌فرنگي ،سرطان را از پای در می آورد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77044
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    گوجه‌فرنگي، از خانواده سبزي‌ها، آبدار و البته خوشمزه به واسطه بهره‌مندي از ليکوپن به‌عنوان يک کاراتونوييد شناخته‌شده اين قابليت را دارد که خطر ابتلاي افراد به انواع سرطان را به حداقل برساند همان‌طور که مي‌تواند يک داروي طبيعي براي پيشگيري از بيماري‌هاي قلبي محسوب شود. اگر تا امروز از کنار گوجه‌فرنگي بي‌تفاوت عبور کرده‌ايد لطفا حتما راهي پيدا کنيد تا اين همه مزاياي غير قابل‌چشم‌پوشي آن را از دست ندهيد. اگر با گوجه‌فرنگي‌هاي بزرگ مشکل داريد سراغ گوجه‌هاي گيلاسي برويد تا کم‌کم با طعم و مزه آن خو بگيريد.

    پيشنهاد ما
    تحقيقات نشان داده‌اند گوجه‌فرنگي پخته‌شده مقدار بسيار بيشتري ليکوپن به بدن افراد مي‌رساند، بنابراين مي‌توانيد هنگام پخت برخي غذاها گوجه‌فرنگي را هم بپزيد و همراه آن ميل کنيد. فراموش نکنيد گوجه‌فرنگي پخته و له‌شده مي‌تواند همان ربي باشد که در بيشتر غذاها مصرف مي‌کنيد. پس بهترين راه جايگزين کردن گوجه‌فرنگي پخته و له شده به جاي رب‌هايي است که اسانس و البته مواد نگهدارنده دارند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.