گلابی

در حال نمایش 9 نوشته (از کل 9)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77461
    s.samadi
    مشارکت کننده

    گلابی از جمله میوه‌هایی است که مصرف آن در حجم کم باعث رفع احساس گرسنگی و کاهش نیاز به مصرف کالری تا مدت زمان طولانی می‌شود.
    پکتین و فیبر موجود در گلابی سبب می‌شود تا فرد احساس گرسنگی نکند. تحقیقی که روی زنان و مردان مبتلا به چاقی انجام شد، نشان داد، افرادی که در مدت 12‌هفته روزانه، سه عدد گلابی در اندازه متوسط مصرف می‌کنند، در کاهش وزن و دستیابی به اندام ایده‌آل در مقایسه با دیگران موفق‌تر بوده‌اند.
    پس ازگلابی، سیب یکی از مناسب‌ترین میان وعده‌های غذایی برای پیشگیری از ابتلا به افزایش وزن یا کاهش وزن به شمار می‌رود.

    #100797
    zghasemi
    مشارکت کننده

    ارزش غذایی گلابی
    هر 165 گرم گلابی با پوست

    کالری 96

    پروتئین 0/6گرم

    گلوسید 25/7 گرم

    لیپید 0/2 گرم

    فیبر 5/0 گرم

    هر 133 گرم معادل یک و نیم فنجان کمپوت گلابی

    کالری 76

    پروتئین 0/3 گرم

    گلوسید 20/1 گرم

    لیپید 0/0 گرم

    فیبر 2/1 گرم

    #100800
    madjd
    مدیرکل

    این میوه حاوی ویتامین های E و C ، کلسیم ، آهن، منیزیم و روی است. چون گلابی میوه ای آبدار و حاوی ویتامین C می باشد ، در زیبایی پوست شما بسیار مؤثر است. یکی از خواص گلابی ملین بودن آن است . همچنین دانه های ریزی که در موقع خوردن گلابی زیر دندان احساس می کنید، برای دفع مواد زائد بدن بسیار مؤثر است.

    #100807
    e.amini
    مشارکت کننده

    گلابی دارای دانه های بسیار ریزی است که خصوصاً نزدیک هسته آن زیاد است. این دانه ها از جنس سلولزاست و در دستگاه گوارش هضم نمی شود. از این رو با عبور از دستگاه گوارش ، معده و روده را پاک می کند و کلیه مواد زائد باقیمانده در شکم را دفع می کند.

    • پوست گلابی که در معرض نور خورشید قرار دارد ، از نظر ویتامین ها غنی تر است. به علاوه قسمت عمده فیبر گلابی در پوست آن است ، لذا نباید هنگام خوردن ، پوست آن را جدا کنید.

    • کسانی که مبتلا به پرفشاری خون هستند ، اگر به طور مرتب گلابی بخورند فشار خونشان کاهش خواهد یافت .

    • گلابی برای غدد داخلی بدن بسیار مفید است . تانن و پتاسیم آن، اسید اوریک را به هر اندازه که باشد حل می کند. به همین جهت افراد مبتلا به نقرس، آرتروز و رماتیسم می توانند از آن بهره زیادی ببرند.

    • گلابی برای معالجه امراض سینه یک میوه عالی است و این خاصیت مربوط به تانن آن است و اگر گلابی کمی گس باشد برای سینه بهتر است.

    • گلابی به علت دارابودن ارسنیک رعشه را درمان می کند.

    • ماده مهم دیگری که در گلابی موجود است عنصر بور( BORON ) است که با افزایش جذب کلسیم ، از بروز پوکی استخوان به خصوص در زنان یائسه جلوگیری می کند.

    • موادی که برای استخوان ها مفیدند، برای مغز نیز نافع اند. گلابی هم از این قاعده مستثنی نیست و از میوه هایی است که برای حافظه و تمرکز حواس مفید است.

    • مواد موجود در گلابی برای تقویت بدن پس از بیماری هایی که نیرو و توان انسان را تحلیل می برد، بسیار مفید است. شاید به همین دلیل است که برای بیماران کمپوت گلابی می بریم. در دوران نقاهت بیماری هایی چون سل، کم خونی و ضعف شدید خوردن مخلوط آب گلابی و به بسیار مفید است.

    • گلابی یکی از میوه های ضدعفونی کننده یا ضد مسمومیت است و این خاصیت به دلیل ادرارآور و ملین بودنش است.

    • گلابی موجب شادابی و طراوت بدن و پوست می شود.

    • گلابی برای بیماران دیابتی میوه بسیار مناسبی است ، چون قسمت اعظم قند آن سلولز، سوربیتول و لوولوز است . شاید به همین دلیل حکیم عالیقدر ایرانی ابوعلی سینا، گلابی یا کمپوت آن را برای اکثر بیماران مجاز دانسته و آن را” شاه میوه” خوانده است.

    • گلابی ترشح بزاق را افزایش می دهد ،در نتیجه هضم غذا را آسان می کند . پس پوره آن برای سالمندان بسیار مفید است.

    • فیبر موجود در گلابی لینین(LININ) است که غیرقابل حل بوده و برای کاهش کلسترول خون بسیار مؤثر است.

    #100867
    s.samadi
    مشارکت کننده

    به علاوه این میوه در مسمومیت ها هم کاربرد داره و باعث دفع سموم می شه فکر کنم ماجرای کمپوت گلابی از همین جا شروع شده

    #100887
    e.amini
    مشارکت کننده

    من هم شنیدم که در دفع سموم نقش داره! اگه اینطور باشه که خیلی خوبه ولی برای خود من آخرین میوه ایه که سراغش میرم! تو جذابیت اولیه از بقیه میوه های تابستونی کم میاره!:)

    #100900
    zghasemi
    مشارکت کننده

    امام صادق علیه السلام فرمودند :
    ” گلابی معده را پاک و آن را تقویت می کند”

    و نیز فرموده اند: ” خوردن گلابی در حال سیری سودمندتر از خوردن آن در حال گرسنگی است. کسی که دلش گرفته و اندوهناک است ، باید گلابی را بعد از غذا بخورد.”

    حکیم عالیقدر , ابوعلی سینا، گلابی را” شاه میوه” خوانده است.

    گلابی دارای دانه های بسیار ریزی است که خصوصاً نزدیک هسته آن زیاد است.

    این دانه ها از جنس سلولزاست و در دستگاه گوارش هضم نمی شود. از این رو با عبور از دستگاه گوارش ،

    معده و روده را پاک می کند و کلیه مواد زائد باقیمانده در شکم را دفع می کند.

    گلابی به خاطر وجود فیبر در خود، از بروز یبوست پیشگیری کرده و نیز عملکرد روده را تنظیم می‌کند.

    #100909
    s.samadi
    مشارکت کننده

    بله متاسفانه طرفدارهای گلابی کمند(طفلک گلابی)

    #100940
    zghasemi
    مشارکت کننده

    بخشی از اینمسئله هم بر میگرده به اینکه دیگه گلابی های جدید طعم گلابی های قدیم را ندارند و انواع ارگانیک کم شده است

در حال نمایش 9 نوشته (از کل 9)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.