این میوه ماده ای به نام نارینجنین (Naringenin) دارد که میزان قند خون را متعادل می کند با تحریک کبد در سوخت چربی اضافه، مانع بروز سندروم سوخت و ساز که زمینه ساز بیماری دیابت است می شود.
اما این میوه می تواند میزان هورمون استروژن در بدن را افزایش دهد. زنان مسن تری که روزی یک چهارم گریپ فروت را مصرف می کنند ۳۰ درصد بیشتر در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار دارند. اگرچه این میوه منبع عالی ویتامین C، فیبر و فیتونیوترینت ها است، مصرف روزی نصف این میوه یا ۲۵۰ میلی لیتر آب میوه آن کافی است. هرچند مصرف بیش از یک لیتر آب گریپ فروت یا ۲ عدد در روز، به بدن ضرر می رساند و باید از آن پرهیز شود.