نارنجینین (naringenin ) آنتی اکسیدانی است که از طعم تلخ گریپ فروت و برخی انواع مرکبات مشتق میشود.
محققان امید دارند این آنتی اکسیدان بتواند کبد را به تجزیه چربیها و افزایش تحمل انسولین (فرآیندی که به طور طبیعی در مدت زمان طولانی روزه داری انجام می گردد) وا دارد.
نارنجینین، یک خانواده از پروتئینهای کوچک (موسوم به دریافت کننده های سلول) را فعال میکند و موجب میگردد کبد اسیدهای چرب را تجزیه نماید. در واقع به نظر میرسد این ترکیبات مشابه برخی داروها مثل Fenofibrate (پایین آورنده چربی) و Rosiglitazone (ضد دیابت) عمل مینمایند و مزایای هر دو دارو را دارند.
طعم تلخ گریپ فروت به سبب وجود فلاونوئید نارنجین (naringin) است که پس از تجزیه در روده به نارنجینین تبدیل میشود.