گریل کردن
برای آنکه حداکثر مواد مغذی را حفظ کنید و طعم و بوی اصلی مواد غذایی هم حفظ شود، گریل کردن شیوه خوبی است. در این شیوه به روغن اضافی نیازی نیست، حالت تازگی و پرآبی سبزیجات هم با این شیوه حفظ میشود و نوعی حالت دودی بودن هم در آنها بهوجود میآید اما جالب است که بدانید مطالعات در بوستون نشان داده است استفاده زیاد از گوشتهای گریل شده احتمال ابتلا به سرطانهای پانکراس و سینه را بالا میبرد. در ضمن دمای بسیار بالای به کار رفته در این شیوه باعث بروز واکنش شیمیایی میان چربیها و پروتئینهای گوشت و همچنین تولید سموم در بدن میشود. این سموم ترکیبات مفید آنتیاکسیدان را در بدن از کار میاندازد و باعث افزایش احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی- عروقی و نیز بیماری دیابت میشود.