گریل یعنی به استقبال سرطان رفتن

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78399
    v.fazel
    مشارکت کننده

    گریل کردن

    برای آنکه حداکثر مواد مغذی را حفظ کنید و طعم و بوی اصلی مواد غذایی هم حفظ شود، گریل کردن شیوه خوبی است. در این شیوه به روغن اضافی نیازی نیست، حالت تازگی و پرآبی سبزیجات هم با این شیوه حفظ می‌شود و نوعی حالت دودی بودن هم در آنها به‌وجود می‌آید اما جالب است که بدانید مطالعات در بوستون نشان داده است استفاده زیاد از گوشت‌های گریل شده احتمال ابتلا به سرطان‌های پانکراس و سینه را بالا می‌برد. در ضمن دمای بسیار بالای به کار رفته در این شیوه باعث بروز واکنش شیمیایی میان چربی‌ها و پروتئین‌های گوشت و همچنین تولید سموم در بدن می‌شود. این سموم ترکیبات مفید آنتی‌اکسیدان را در بدن از کار می‌اندازد و باعث افزایش احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی- عروقی و نیز بیماری دیابت می‌شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.