گروه گوشت ، تخم مرغ، حبوبات و مغزها

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #66344
    s.samadi
    مشارکت کننده

    • از گروه گوشت، تخم مرغ،‌حبوبات و مغزها حدودا“ 3 سهم در روز استفاده کنيد.
    • از مرغ يا جوجه به صورت كبابي يا آب پز شده همراه با برنج و انواع سبزي هاي پخته مثل هويج، نخود فرنگي، سيب زميني، اسفناج، كدو، لوبيا سبز، كرفس و يا هر سبزي ديگري كه در دسترس وجود دارد استفاده کنيد و يا به صورت سوپ مرغ و جوجه استفاده کنيد.
    • از ماهي حدود يك تا دو وعده در هفته استفاده شود زيرا ماهي ها خصوصا” به علت دارا بودن اسيد چرب امگا 3 در تكامل سيستم عصبي و افزايش قواي ذهني جنين بسيار موثرند.بهتر است ماهي به صورت كبابي يا بخارپز مصرف شود. در صورتي كه ماهي به شكل سرخ كرده استفاده شود حداقل مقدار روغن (آن هم از نوع روغن مخصوص سرخ كردني) را در سرخ كردن آن بكار بريد و مدت زمان سرخ كردن را كاهش دهيد.
    • از تخم مرغ ترجيحا“ به صورت آب پز سفت استفاده شود و از مصرف زرده آن به صورت خام يا نيم بند خودداري کنيد. حداكثر مي توان 5-4 تخم مرغ در هفته مصرف كرد.
    • انواع مغزها مانند پسته، بادام، گردو و فندق منابع خوب پروتئين و آهن هستـــند و مي توان بعنوان ميان وعده از نوع خام آنها (كه نمك كمتري دارد) استفاده كرد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.