• از شير و لبنيات در دوران بارداري حدود 4-3 سهم در روز ميل كنيد.
• شير را مي توان به اشكال ساده و يا داخل فرني و يا شير برنج بعنوان ميان وعده استفاده نمود.
• كشك يك منبع غني از پروتئين، كلسيم و فسفر است. در مناطقي كه كشك در دسترس است توصيه شود همراه با غذاهايي مانند آش و بادمجان استفاده شود.
• حتما“ از كشك پاستوريزه استفاده کنيد و قبل از مصرف حداقل 5 تا 10 دقيقه آنرا بجوشانيد.در صورت فقدان دسترسی به کشک پاستوريزه ؛با اضافه کردن کمی آب به کشکهای خشک و رقيق کردن آن را حرارت داده و قبل از مصرف بجوشانيد.
• اگر مصرف شير سبب ايجاد نفخ و مشكل گوارشي مي شود تــــوصيه شود معادل آن از ماست يا پنير استفاده کنيد.