گروه لبنيات

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #66345
    s.samadi
    مشارکت کننده

    • از شير و لبنيات در دوران بارداري حدود 4-3 سهم در روز ميل كنيد.
    • شير را مي توان به اشكال ساده و يا داخل فرني و يا شير برنج بعنوان ميان وعده استفاده نمود.
    • كشك يك منبع غني از پروتئين، كلسيم و فسفر است. در مناطقي كه كشك در دسترس است توصيه شود همراه با غذاهايي مانند آش و بادمجان استفاده شود.
    • حتما“ از كشك پاستوريزه استفاده کنيد و قبل از مصرف حداقل 5 تا 10 دقيقه آنرا بجوشانيد.در صورت فقدان دسترسی به کشک پاستوريزه ؛با اضافه کردن کمی آب به کشکهای خشک و رقيق کردن آن را حرارت داده و قبل از مصرف بجوشانيد.
    • اگر مصرف شير سبب ايجاد نفخ و مشكل گوارشي مي شود تــــوصيه شود معادل آن از ماست يا پنير استفاده کنيد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.