-
نویسندهنوشتهها
-
۱۵ بهمن، ۱۳۹۶ در ۱۳:۱۱ #115208r.ahmadiمشارکت کننده
گرفتگی عضلات پا را چگونه درمان کنیم
دلیل گرفتگی عضلات پا, نشانه های گرفتگی عضلات پا
کمبود کلسیم به خصوص در افراد غیرورزشکار از دیگر علتهای شایع اسپاسم عضلات است
اسپاسم عضلات پا معمولا در افراد ورزشکار بروز میکند، دلیل اسپاسم عضلات پا به روشنی مشخص نیست و دلایل زیادی برای آن مطرح میشود؛ اسپاسم عضلات به معنای انقباض عضلات است.
اسپاسم عضلات پا بیماری شایعی است که معمولاً در افراد ورزشکار و گاهی در غیرورزشکارها بروز میکند. اسپاسم عضلات به معنای انقباض عضلات است، بدون آنکه فرد ارادهای در بروز آن داشته باشد.
هر امری که غیرارادی بر روی اراده انسان تأثیر بگذارد، با درد همراه است. دلیل اسپاسم عضلات پا به روشنی مشخص نیست، لذا دلایل زیادی برای آن مطرح میشود.
به طور مثال؛ کمبود قند خون و کمبود انرژی در انتهای ورزش کردن ورزشکاران منجر به آن میشود که اعصاب عصبدهیکننده عضلات خسته شوند و پیام خود به خودی ارسال کنند که در این صورت اسپاسم به وجود میآید. همچنین این مورد در ورزشکارانی که بیش از 90 دقیقه ورزش کردهاند و کربوهیدرات جایگزین دریافت نکردهاند بیشتر دیده میشود.
کمبود سدیم خون در افرادی که ورزش طولانیمدت در محیط گرم و خشک انجام دادند و تعریق زیادی کردند، به دلیل دفع سدیم نیز باعث اسپاسم عضلات میشود.
این افراد باید هنگام ورزش کردن آب را همراه با مقدار اندکی نمک بنوشند، زیرا نوشیدن آب بدون نمک در ورزشکاران غلظت سدیم خون را کم میکند و موجب اسپاسم عضلات میشود.
کمبود کلسیم به خصوص در افراد غیرورزشکار از دیگر علتهای شایع اسپاسم عضلات است و این کمبود کلسیم بیشتر در ساق پا ایجاد درد میکند و معمولاً علت آن کمآبی بدن هنگام ورزش کردن است، یعنی افراد به خصوص سالمندان و نوجوانانی که حین ورزش کردن آب مصرف نمیکنند به این پدیده دچار میشوند.
دلیل گرفتگی عضلات پا, نشانه های گرفتگی عضلات پا
اسپاسم عضلات پا بیماری شایعی است که در افراد ورزشکار بروز میکند
افراد ورزشکار و غیرورزشکار معمولاً دلیل اسپاسم پا را نمیدانند. در برخی مواقع با ادامه این پدیده، این افراد به سندروم پای بیقرار مبتلا میشوند که این سندروم باعث حرکت خود به خودی پا در حین استراحت و انقباض عضلات آن میشود.
برای کنترل اسپاسم عضلات پا، کنترل استرس، مصرف کافی مایعات، توجه به مصرف الکترولیزها به خصوص سدیم و کلسیم، استفاده از قند در صورت ورزش مداوم و انجام حرکات کششی در پایان ورزش، اموری ضروری هستند و موجب کم شدن انقباض و در نهایت کاهش اسپاسم عضلات پا خواهند شد.
اگر افراد با رعایت موارد فوق درمان نشدند، به پزشک متخصص مراجعه کنند تا با تجویز داروی شلکننده عضلات، اسپاسم پای آنها را رفع کند.
منبع:salamatnews.com
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.