گرسنگی های کاذب

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77557
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    1 – شب قبل به میزان کافی نخوابیده‌اید
    کم خوابی در افزایش اشتهای ما موثر است. در حالیکه بدنمان به کالری بیشتری نیاز ندارد اما درمواقع کم خوابی اشتهای بیشتری در طول روز داریم
    2 – داروهایی مصرف می‌کنید که افزایش اشتها از جمله عوارض آن می‌باشد
    3 – بدن شما تشنه یا دچار کم آبی است
    علائم کم آبی بدن خیلی شبیه علائم گرسنگی است؛ به همین دلیل هم ممکن است شما تصور کنید برای رفع این حالات و افزایش انرژی باید غذا بخورید.
    4 – بعد از ورزش
    معمولاً بعد از ورزش‌های سنگین و طولانی، شدیداً احساس گرسنگی می‌کنیم. اما این بدین معنا نیست که بدن ما به همه آن کالری‌های اضافی نیاز دارد! معنای واقعی این احساس این است که شما باید به بدن خود یک ماده غذایی مقوی برسانید
    5 – اطرافیان شما پرخور هستند
    تحقیقات نشان می‌دهند که افراد در بسیاری از مواقع در خوردن به صورت ناخودآگاه از یکدیگر تقلید می‌کنند. وقتی یک نفر پرخوری می‌کند، بقیه هم کمابیش تقلید می‌کنند. برای جلوگیری از این تقلید ناخودآگاه، یک دقیقه تأمل کنید و عادات غذایی خودتان را یادآور شوید.
    6 – دچار استرس هستید
    تحقیقات نشان می‌دهند که وقتی افراد دچار استرس می‌شوند، تمایلشان به غذاهای چرب، شور، و شیرین افزایش پیدا می‌کند. این غذاها اعصاب را آرام می‌کنند و حس خوبی را در دهان فرد ایجاد می‌کنند. اما این تنها وجه قضیه نیست. هنگام استرس، فعل و انفعالات شیمیایی در بدن باعث افزایش اشتها می‌شوند. افزایش هورمون‌های اشتها (کورتیزول و انسولین)، اشتهای شما را تحریک می‌کند. در هر صورت باید سعی کنید عاقلانه تصمیم بگیرید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.