‘گردو و کاهش کلسترول

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72002
    s.samadi
    مشارکت کننده

    شاید بتوان گفت از میان انواع آجیل و خشکبار، گردو تنها خوراکی است که برای سلامت مفید است و هیچ ضرری ندارد.

    گردو کلسترول خون را پایین می‌آورد و باعث کاهش خطر بیماری‌های قلبی و التهاب می‌شود.

    گردو حاوی مقادیر بالای اسیدهای چرب امگا3 (بخصوص اسید آلفا لینولئیک) و فیتو استرول‌هاست، که برای قلب مفید است. اسیدهای چرب امگا 3 از طریق افزایش سطح HDL و کاهش سطح LDL باعث کاهش سطح تری گلیسیرید و کاهش تشکیل پلاک‌های آترواسکلروتیکی در سرخرگ‌ها می‌شوند. فیتو استرول‌ها باعث کاهش سطح کلسترول تام می‌شوند. در حقیقت گردو در مقایسه با سایر مغزها حاوی مقادیر بیشتراسیدهای چرب امگا 3 است. گردو علاوه بر این‌که حاوی ترکیباتی است که برای قلب مفید هستند، حاوی مقادیر ارزشمند ویتامین E، ویتامین B، فیبر و سایر عناصر معدنی است. تحقیقات بیانگر این است که مصرف 45 گرم گردو به عنوان بخشی از رژیم کم کلسترول به شرط این‌که کالری دریافتی افزایش پیدا نکند، باعث کاهش خطر بیماری‌های قلبی عروقی می‌شود. مطالعات انجام گرفته در دانشگاه ‌هاروارد بیانگر این مطلب است که مصرف رژیم حاوی مقادیربالای مغزها خطر مرگ قلبی ناگهانی را کاهش می‌دهد. علاوه براین، بسیاری ازمطالعات بیان می‌کنند که مصرف مقادیرزیاد این مواد(مواد حاوی اسیدهای چرب امگا 3) خطرحمله قلبی و انسداد سرخرگ‌ها را تا 70 درصد کاهش می‌دهد.

    #98193
    madjd
    مدیرکل

    کالري گردو زياد است. حدود 654 کالري در هر 100 گرم گردو وجود دارد. لذا بهتر است روزي که مي خواهيد گردو مصرف کنيد، کالري آن را محاسبه کرده و از کالري روزانه خود کم کنيد. به اين ترتيب ترس از چاق شدن را نخواهيد داشت؛ براي مثال، اگر کالري مورد نياز شما در روز 2000 کالري است و شما100 کالري گردو مصرف مي کنيد، لذا مي توانيد 1900 کالري باقي مانده را از مواد غذايي مختلف دريافت کنيد.

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.